Апельсиновий кекс: просто і смачно
Покроковий відеорецепт приготування Апельсиновий кекс
Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування Фото: скрін
Апельсиновий кекс. Обовʼязково зберігайте рецепт і готуйте, це найпростіше що може бути, а ще це дуже смачно!
Що треба:
- борошно - 200 г;
- масло - 150 г;
- цукор - 130-150 г;
- яйця - 3 шт;
- апельсин - 1 шт;
- цукор ванільний - 10 г;
- розпушувач - 10 г;
Приготування:
Масло кімнатної температури збити з цукром і ванільним цукром, збивати поки маса посвітлішає. Додати по одному яйця, збиваючи після кожного.
З апельсина натерти цедру, видавити сік і все це покласти в тісто. Перемішати. Просіяти борошно з розпушувачем і акуратно перемішати до однорідності. Викласти в форму (якщо не силіконова, то змастити маслом і посипати борошном) і випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 25-30 хв.
Виймати як схолоне. Смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!