Просто та дуже смачно: кабачкова запіканка з фаршем
Така запіканка сподобається навіть тим, хто цей овоч не любить
Кабачкова запіканка з фаршем/Фото: zira
З фаршу, кабачків, помідорів, яєць, зелені та сиру можна приготувати надзвичайно смачну і до смішного просту страву. Підготуй усі інгредієнти, потім виклади суміш фаршу та кабачків, зверху кружальця помідорів, а поверх них гору сиру – і відправ запікатися. Так просто і легко у тебе вийде смачна кабачкова запіканка з фаршем.
Інгредієнти:
- 300 г курячого фаршу
- 2 середніх або 1 великий кабачок (~500 г)
- 1 морква
- 2 яйця
- 2 зубчики часнику
- зелень
- 1 помідор
- 100 г сиру моцарели
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Кабачок натираємо на велику тертку, трошки підсолюємо та віджимаємо зайву вологу.
В окремій мисці поєднуємо курячий фарш, натертий та віджатий кабачок, натерту моркву (моркву натирайте на дрібній тертці), часник, зелень, яйця та спеції, перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо олією та посипаємо борошном/панірувальними сухарями.
Викладаємо туди кабачково-мʼясний фарш, розрівнюємо і зверху додаємо кільця помідорів.
Запікаємо 180С ~45-50 хв.
За 10-15 хв до кінця приготування посипаємо натертим сиром та допікаємо до румʼяної скоринки. Смачного.
Переглянути цей допис в Instagram
Допис, поширений Наталі | Фудблог & Смачні рецепти ✨ (@nata.cooking)
Раніше ми пропонували спробувати десерт "Бите скло" по-новому.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!