Корисно і смачно: відмінний сніданок з вівсянки та яблук у духовці
Ця корисна фруктова вівсяна каша, сповнена надзвичайних ароматів, проста у приготуванні та неймовірно смачна

Корисно і смачно: відмінний сніданок з вівсянки та яблук у духовці/Фото: The cookie rookie
Про те, що сніданок є найважливішим прийомом їжі дня, знають усі. Але не усім відомий цей чудовий рецепт запеченої вівсянки з яблуками, який є уособленням відмінного сніданку. Що ж, виправляємо це неподобство й ділимося з вами цим першокласним сніданком.
Інгредієнти
- 3 великих яйця
- 340 мілілітрів молока
- 250 грамів яблучного пюре
- 150 грамів кленового сиропу
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1 чайна ложка меленої кориці
- ½ чайної ложки солі
- 300 грамів вівсяних пластівців
- 2 яблука, почищені та нарізані шматочками
Спосіб приготування
- Розігрійте духовку до 190 градусів і збризніть антипригарним спреєм форму для випічки.
- Збийте яйця у великій мисці, потім влийте молоко, яблучне пюре та кленовий сироп і перемішайте.
- Додайте розпушувач, корицю, сіль і знову збийте.
- Нарешті додайте овес і ¾ яблук.
- Накрийте миску і дайте їй постояти 10 хвилин, потім вилийте її у форму для запікання та присипте зверху рештою шматочків яблук.
- Випікайте 30-40 хвилин або поки центр не застигне.
- Дайте вівсянці відпочити протягом 15 хвилин, перш ніж нарізати та подавати з кленовим сиропом за бажанням.
Цей кекс - справжня насолода для любителів ніжних десертів. Соковиті яблука, ароматна ожина та повітряне тісто - це ідеальне поєднання, яке підкорить ваше серце.
Джерело:
The cookie rookie
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні