Смачний легкий сніданок чи обід: куряче філе у вершковому соусі
Покроковий відеорецепт неймовірно ніжного курячого філе
Куряче філе у вершковому соусі / Фото: Bing
Це куряче філе стане улюбленим завдяки ніжному смаку. Соус надає йому приємної пікантності, вершки – легкості і м'якості. Готуватимемо з фудблогером Ірискою Дімітровою.
Інгредієнти:
- 3 шт курячого філе
- олія
- 20-30 г вершкового масла
- 0,5 цибулини
- 2-3 зуб часнику
- 7-8 шт помідорів черрі
- 1-2 ст л пармезана
- 200 г вершків 20%
- сіль, перець
- 1/3 ч л мускатного горіха
- зелень
Приготування:
- На курячому філе з однієї сторони робимо надрізи навхрест. З обох сторін натираємо сіллю і чорним перцем, обсмажуємо до золотистої скоринки з обох сторін.
- Прибираємо філе на тарілку і в сковорідку додаємо вершкове масло і дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо до прозорості.
- Додаємо подрібнений часник і смажимо ще пару хвилин. Вливаємо вершки, додаємо сіль, чорний перець, мускатний горіх і пармезан. Перемішуємо до загущення, перекладаємо в сковорідку томати чері і куряче філе.
- Накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 15 хвилин. В кінці посипаємо свіжою зеленню.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом перців в сметані: простий рецепт із відео приготування.
Джерело:
Instagram @iriska_dimitrova
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ