Канапка з кавуна: адаптація ТікТок-тренду від зіркової візажистки Наталії Стрільчук
Смачно і екзотично
Канапка з кавуна / Фото: Instagram
Сезон кавунів у розпалі і саме час спробувати оригінальну страву, яка стала трендом в ТікТок та набирає обертів популярності. Це – Watermelon Sandvich або канапка з кавуна. Спробуємо приготувати завдяки адаптації рецепту від зіркової візажистки Наталії Стрільчук.
Наталія вважає, що вибір правильного кавуна для цієї страви – це половина успіху. Буде набагато зручніше, якщо взяти кавун без кісточок.
Інгредієнти:
- кавун (бажано без кісточок, можна взяти жовтий)
- страчателла або інший м'який сир
- 2 ст. л. фісташок
- 3 ст. л. оливкової олії
- 30 г пармезану
- сіль та лимонний сік — за смаком
Приготування:
- Нарізаємо кавун квадратними слайсами.
- Далі начищаємо фісташки, ділимо кожен горішок навпіл. Половину подрібнюємо, іншу пускаємо на песто. Для цього подрібнюємо в блендері фісташки, оливкову олію, пармезан, сіль та лимонний сік. За бажання можна додати трішки базиліку або шпинату.
- Змащуємо половинку сендвіча фісташковою пастою та посипаємо для текстурності фісташками.
- Викладаємо страчателлу та накриваємо другою половинкою кавуна.
- Посипаємо фісташками, прикрашаємо мʼятою та дрібкою солі.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом ролів з тунцем та авокадо вдома.
Джерело:
Womanel
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ