RU UA
1

Канапка з кавуна: адаптація ТікТок-тренду від зіркової візажистки Наталії Стрільчук

Рецепти 10:35 - 11 серпня 2024

Смачно і екзотично

Канапка з кавуна

Канапка з кавуна / Фото: Instagram

Сезон кавунів у розпалі і саме час спробувати оригінальну страву, яка стала трендом в ТікТок та набирає обертів популярності. Це – Watermelon Sandvich або канапка з кавуна. Спробуємо приготувати завдяки адаптації рецепту від зіркової візажистки Наталії Стрільчук. 

Наталія вважає, що вибір правильного кавуна для цієї страви – це половина успіху. Буде набагато зручніше, якщо взяти кавун без кісточок.

Інгредієнти:

  • кавун (бажано без кісточок, можна взяти жовтий)
  • страчателла або інший м'який сир
  • 2 ст. л. фісташок
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 30 г пармезану
  • сіль та лимонний сік — за смаком

Приготування: 

  1. Нарізаємо кавун квадратними слайсами. 
  2. Далі начищаємо фісташки, ділимо кожен горішок навпіл. Половину подрібнюємо, іншу пускаємо на песто. Для цього подрібнюємо в блендері фісташки, оливкову олію, пармезан, сіль та лимонний сік. За бажання можна додати трішки базиліку або шпинату.
  3. Змащуємо половинку сендвіча фісташковою пастою та посипаємо для текстурності фісташками. 
  4. Викладаємо страчателлу та накриваємо другою половинкою кавуна. 
  5. Посипаємо фісташками, прикрашаємо мʼятою та дрібкою солі.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом ролів з тунцем та авокадо вдома.

Джерело: Womanel

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин