Рулет "Повненка": смачна ностальгія з дитинства
Готові рулети остудіть і подавайте до столу як самостійну страву або як закуску
Печінковий рулет/Фото: Bing
Цей простий у приготуванні рулет обов'язково сподобається всім любителям домашньої кухні. Його ніжна текстура та насичений смак перенесуть вас у дитинство.
Інгредієнти:
- Куряча печінка – 150-200 г.
- Яйця – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Манка – 5 ст. л.
- Кріп або петрушка (за смаком).
- Хліб або булка – 3 шматочки.
- Молоко – 150-200 мл.
- Сіль, перець, інші спеції за смаком.
Приготування:
- Підготовка печінки. Печінку ретельно промийте і обсушіть паперовими рушниками. Дрібні шматочки можна залишити, а більші – подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки.
- Обсмажування цибулі. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте її на олії до золотистого кольору. Олія, що залишилася після смаження, вбереться в хліб і додасть рулету додатковий аромат.
- Замочування хліба.Хліб наріжте невеликими шматочками і замочіть у молоці.
- З’єднання інгредієнтів. У миску до печінки додайте збиті яйця, обсмажену цибулю, замочений хліб, манку, зелень і спеції за смаком. Все ретельно перемішайте до однорідної маси. Консистенція фаршу повинна нагадувати густу сметану. Якщо фарш вийшов занадто густим, додайте ще трохи молока.
- Формування рулету: Підготуйте спеціальні кульочки для варіння рулетів або використовуйте харчову плівку. Викладіть фарш у кульочок, залишаючи місце для того, щоб рулет міг збільшитися в об’ємі під час варіння. Зав’яжіть кінці кульочка міцно, але не дуже туго.
- Варіння. Помістіть сформовані рулети в киплячу підсолену воду і варіть протягом 35 хвилин.
Рулети можна заморозити і приготувати, коли це буде потрібно. Щоб перевірити готовність рулету, проткніть його зубочисткою. Якщо сік прозорий, рулет готовий.
Спробуйте приготувати рол з тунцем та авокадо вдома.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ