RU UA
1

Смачно, корисно та не калорійно: ПХ брауні на сковорідці

Рецепти 14:04 - 12 серпня 2024

Це виходить не лише дієтично, а й дуже смачно

Смачно, корисно та не калорійно: ПХ брауні на сковорідці

ПХ брауні на сковорідці/Фото: скрін

Брауні, який не шкодить фігурі — цілковита реальність. Спробуйте приготувати десерт за рецептом фудблогера Алекса Міля. Це виходить не лише дієтично, а й дуже смачно.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 120 мл молока (1-3%)
  • 60 г сметани(15%)
  • 10 г розпушувача тіста
  • 80 г вівсяного борошна (або вівсянки перемеленої в блендері)
  • 40 г какао
  • 20 г замінника цукру
  • Для смаження — томлене масло ГХІ 
  • 70 г шоколаду + 50 мл молока, для шоколадної глазурі

Приготування:

  • в тарілку розбиваємо яйця, вливаємо молоко і сметану та перемішуємо. Додаємо замінник цукру, вівсяне борошно, розпушувач, какао і все вимішуємо до однорідності вінчиком
  • беремо сковорідку і змащуємо дно — для максимальної користі, найліпше для смаження обирати саме масло ГХІ, злегка змастивши ним поверхню сковорідки.
  • заливаємо всю масу на сковорідку, накриваємо кришкою, і ставимо на найменший вогонь що у Вас є на плиті. І готуємо близько 25-30 хв, не перевертаючи
  • періодично поглядайте, перевіряючи готовність — щоб не підгоріло дно
  • для поливки візьміть молоко і шоколад, і розтопіть перемішуючи на малому вогні, до однорідної маси.
  • дістаємо брауні, поливаємо глазур'ю — і даємо охолонути.

Раніше ми пропонували спробувати рецепт традиційного гуцульського баноша.

Джерело: Алекс Міль

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин