Море смаку: яєчня-шакшука
Готується 25 хвилин
Фото: ТГ-канал Рецепти від mil_alexx
Ця яєчня надзвичайно соковита та дуже смачна. Ви будете в неймовірному захваті від неї.
Що треба:
- 3 яйця
- 150г перцю
- 150г цибулі
- 2з. часнику
- 15г олії
- 30г зелені
- 2 помідори(300г)
- 100мл води або томатного соку
- сіль, перець, зіра
Приготування:
Влийте олію на сковорідку, вкиньте нарізану цибулю і смажте 3-4 хвилини. Додайте рублений часник і перець, смажте ще 4-5хв, постійно помішуючи. Додайте нарізаний помідор. Подавіть його лопаткою, щоб пустив сік, влийте ще 100мл води(а ще краще томатного соку) і перемішайте. Зменшіть вогонь, і протушкуйте 5хв.
Поверх овочів розбийте яйця. Присипте все спеціями. На малому вогні готуйте близько 7-10 хвилин, поки яйце не буде готовим. Краще робити це при відкритій кришці. В кінці все посипте зеленню.
Раніше ми писали про те, як приготувати персики з сиром і горішками, запечені в духовці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!