RU UA
1

Охолоджуючий рецепт: банановий пудинг із морозивом

Рецепти 09:45 - 13 серпня 2024

Ніжна та довершена насолода

Охолоджуючий рецепт: банановий пудинг із морозивом

Фото: Rud

Банановий пудинг з морозивом має чудовий аромат, який привабить всіх членів родини. Готується він просто.

Що треба

  • Банани 2 шт.
  • Молоко 320 мл
  • Борошно пшеничне 3 ст. л.
  • Яйця 2 шт.
  • Печиво пісочне 70 г
  • Вершкове масло, 82,5 % 1,5 ч. л.
  • Цукор 80 г
  • Ванільний цукор 2 г
  • Морозиво 100 г

Приготування

У невелику каструлю налийте молоко та насипте просіяне через сито борошно. Збийте міксером до повного розчинення грудочок.

Відділіть жовтки від білків. Помістіть жовтки в окрему миску, додайте звичайний та ванільний цукор. Добре перемішайте. Перекладіть цукрово-яєчну масу до суміші борошна та молока. Збийте до однорідної консистенції.

Поставте каструлю на слабкий вогонь та нагрівайте суміш 2–3 хвилини, постійно помішуючи. Коли маса загусне, зніміть каструлю з вогню. Додайте вершкове масло та перемішайте. Зачекайте, поки суміш охолоне.

Поріжте один банан на шматочки та перекладіть в чашу блендера. Викладіть частину пудингу з каструлі та подрібнюйте інгредієнти протягом кількох хвилин, доки консистенція не стане кремовою.

Банан, який залишився, наріжте кружальцями, печиво поламайте невеличкими шматочками. Викладіть на дно креманок, зверху — шар пудингу та кульку морозива. Повторюйте послідовність до повного наповнення склянок. Залиште у холодильнику на кілька годин.

Раніше ми писали, як приготувати курячі мафіни.

Джерело: Rud

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин