Охолоджуючий рецепт: банановий пудинг із морозивом
Ніжна та довершена насолода
Фото: Rud
Банановий пудинг з морозивом має чудовий аромат, який привабить всіх членів родини. Готується він просто.
Що треба
- Банани 2 шт.
- Молоко 320 мл
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Яйця 2 шт.
- Печиво пісочне 70 г
- Вершкове масло, 82,5 % 1,5 ч. л.
- Цукор 80 г
- Ванільний цукор 2 г
- Морозиво 100 г
Приготування
У невелику каструлю налийте молоко та насипте просіяне через сито борошно. Збийте міксером до повного розчинення грудочок.
Відділіть жовтки від білків. Помістіть жовтки в окрему миску, додайте звичайний та ванільний цукор. Добре перемішайте. Перекладіть цукрово-яєчну масу до суміші борошна та молока. Збийте до однорідної консистенції.
Поставте каструлю на слабкий вогонь та нагрівайте суміш 2–3 хвилини, постійно помішуючи. Коли маса загусне, зніміть каструлю з вогню. Додайте вершкове масло та перемішайте. Зачекайте, поки суміш охолоне.
Поріжте один банан на шматочки та перекладіть в чашу блендера. Викладіть частину пудингу з каструлі та подрібнюйте інгредієнти протягом кількох хвилин, доки консистенція не стане кремовою.
Банан, який залишився, наріжте кружальцями, печиво поламайте невеличкими шматочками. Викладіть на дно креманок, зверху — шар пудингу та кульку морозива. Повторюйте послідовність до повного наповнення склянок. Залиште у холодильнику на кілька годин.
Раніше ми писали, як приготувати курячі мафіни.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!