Голубці з крабом: страва, яка вам точно сподобається
Ця пікантна страва, яка зробить ваше меню цікавим та незвичайним
Фото: goodwine
Голубці з крабом можуть стати вашою коронною святковою стравою.
Що треба:
- Крабове м'ясо 100 г
- Рисовий папір
- Рис відварений 50 г
- Кріп 5 г
- Зелена цибуля 5 г
- Устричний соус 10 г
- Морква 20 г
- Кабачок 20 г
- Соєвий соус 30 г
- Кунжутна олія 2 г
- Лайм -половинка
- Мірін 50 г
- Спеції Тогараши 5 г
- Оливкова олія 5 г
Приготування:
Підготуйте всі інгредієнти. Очистіть моркву та наріжте маленькими кубиками або натріть на терку. Подрібніть кабачок та зелень. Перекладіть овочі у тарілку та додайте рис та краб. Ретельно все перемішайте. Додайте устричний соус, кунжутну олію та перемішайте.
Рисовий папір змочіть та розріжте на 4 частини. Зверху викладіть суміш та загорніть у форму голубців. Перекладіть у бамбукову пароварку. Повторіть декілька разів. Поставте сотейник з водою та зачекайте, поки вода закипить. Поставте на 2 хвилини.
Готуємо соус: додаємо мірін, соєвий соус, кунжутну олію, сік з дольки лайму та перемішуємо. Викладаємо на тарілку трохи соусу, голубці, поливаємо соусом зверху та посипаємо спеціями Тогараши та оливковою олією.
Раніше ми писали про те, як приготувати курячі мафіни, запечені в духовці.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!