RU UA
1

Безліч варіацій: фрітата з кабачком

Рецепти 13:57 - 14 серпня 2024

Готується дуже просто

Безліч варіацій: фрітата з кабачком

Рецепт фрітати з кабачком / Фото: Freepik

Чудовий варіант сніданку, обіду або вечері.

Вам знадобиться:

  • 300 г кабачка
  • 1 середня цибулина або половина великої
  • 3 яйця
  • 1 ст. л. борошна
  • 35 мл молока
  • 100 г сиру піца-мікс
  • сіль та перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  2. Нарізаємо цибулю та кабачок маленькими кубиками, потім обсмажуємо їх разом на невеликій кількості олії протягом 5-7 хвилин.
  3. Викладаємо обсмажені овочі у форму для запікання.
  4. В окремій мисці змішуємо яйця, сіль, перець, молоко, борошно та піца-мікс. Виливаємо отриману суміш у форму з овочами.
  5. Запікаємо в духовці протягом 15 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом намазки з баклажанів.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин