Безліч варіацій: фрітата з кабачком
Готується дуже просто
Рецепт фрітати з кабачком / Фото: Freepik
Чудовий варіант сніданку, обіду або вечері.
Вам знадобиться:
- 300 г кабачка
- 1 середня цибулина або половина великої
- 3 яйця
- 1 ст. л. борошна
- 35 мл молока
- 100 г сиру піца-мікс
- сіль та перець на смак
Спосіб приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Нарізаємо цибулю та кабачок маленькими кубиками, потім обсмажуємо їх разом на невеликій кількості олії протягом 5-7 хвилин.
- Викладаємо обсмажені овочі у форму для запікання.
- В окремій мисці змішуємо яйця, сіль, перець, молоко, борошно та піца-мікс. Виливаємо отриману суміш у форму з овочами.
- Запікаємо в духовці протягом 15 хвилин.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Катерина Мовчан | Рецепти | Фудблог (@katarina_movchan)
Нещодавно ми ділилися рецептом намазки з баклажанів.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ