RU UA
1

Смачно та дуже просто: кабачкове рагу з м'ясом

Рецепти 11:20 - 15 серпня 2024

Існує кілька способів приготувати рагу

Смачно та дуже просто: кабачкове рагу з м'ясом

Кабачкове рагу з м'ясом/Фото: скрін

Рагу з кабачком та м’ясом готується дуже просто, а виходить неймовірно смачно. Рецепт читайте у подробицях, готуйте та смакуйте.

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса(беріть на власний смак, у мене курка)
  • 250 г картоплі
  • 250 г помідорів
  • 200 г моркви
  • 200 г цибулі
  • 1 кг кабачка
  • 150 г солодкого перцю
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2 ст.л томатної пасти, сіль, перець, хмелі-сунелі, спеції до м’яса
  • 30 мл олії для смаження

Приготування:

  • в велику каструлю вливаємо олію, і на ній обсмажуємо нарізане м’ясо 5-7 хв. Можна брати як курку, так і інші види м’яса, за смаком. Додаємо паприку і спеції до м’яса, і перемішуємо
  • додаємо рублену цибулю, перемішуючи обсмажте 5 хв. Додайте моркву нарізану кубиком, перемішали, накрийте кришкою і протушкуйте 5 хв.
  • закидаємо картоплю, перець, помідор, кабачки — все нарізаємо не великими шматками. Додаємо томат, сіль, перець і гарно вимішуємо — воду не доливаємо
  • на невеликому вогні, під кришкою готуємо до м’якості картоплі — приблизно 25-30 хв. Періодично перемішуйте
  • в кінці додайте давлений часник і зелень, вимішайте і готово. Всім смачного.

Раніше ми пропонували спробувати рецепт традиційного гуцульського баноша.

Джерело: Алекс Міль

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин