Смачно та дуже просто: кабачкове рагу з м'ясом
Існує кілька способів приготувати рагу
Кабачкове рагу з м'ясом/Фото: скрін
Рагу з кабачком та м’ясом готується дуже просто, а виходить неймовірно смачно. Рецепт читайте у подробицях, готуйте та смакуйте.
Інгредієнти:
- 500 г м’яса(беріть на власний смак, у мене курка)
- 250 г картоплі
- 250 г помідорів
- 200 г моркви
- 200 г цибулі
- 1 кг кабачка
- 150 г солодкого перцю
- 2-3 зубчики часнику
- 2 ст.л томатної пасти, сіль, перець, хмелі-сунелі, спеції до м’яса
- 30 мл олії для смаження
Приготування:
- в велику каструлю вливаємо олію, і на ній обсмажуємо нарізане м’ясо 5-7 хв. Можна брати як курку, так і інші види м’яса, за смаком. Додаємо паприку і спеції до м’яса, і перемішуємо
- додаємо рублену цибулю, перемішуючи обсмажте 5 хв. Додайте моркву нарізану кубиком, перемішали, накрийте кришкою і протушкуйте 5 хв.
- закидаємо картоплю, перець, помідор, кабачки — все нарізаємо не великими шматками. Додаємо томат, сіль, перець і гарно вимішуємо — воду не доливаємо
- на невеликому вогні, під кришкою готуємо до м’якості картоплі — приблизно 25-30 хв. Періодично перемішуйте
- в кінці додайте давлений часник і зелень, вимішайте і готово. Всім смачного.
Раніше ми пропонували спробувати рецепт традиційного гуцульського баноша.
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ