RU UA
1

Баклажанові чипси "Ніч в опері": похрустіть корисним

Рецепти 11:30 - 15 серпня 2024

Це кулінарний шедевр, який стане чудовим доповненням вашого вечора

Баклажанові чипси "Ніч в опері": похрустіть корисним

Фото: ТГ-канал Ляпс і Готово | Кулінарія та рецепти

Цей снек готується 15 хвилин. Перекус виходить здоровий та легкий.

Що треба:

  • 2 баклажани
  • 100 г тертого пармезану
  • Оливкова олія
  • Тим’ян (сушений або свіжий)
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

Наріжте помиті баклажани на тоненькі кільця. Злегка посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб позбутися зайвої вологи.Промокніть паперовим рушником.

На кожен шматочок з одного боку нанесіть оливкову олію, а потім посипте пармезаном, тим’яном, сіллю та перцем. Викладіть все на деко, застелене пергаментним папером. Посипте сиром пармезан. Запікайте в духовці при 180°C приблизно 10-15 хвилин до хрусткої скоринки.

Подавати можна на великій тарілці або дошці. Для прикрас використайте улюблені трави.  

Раніше ми писали про те, як приготувати банановий пудинг із морозивом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин