Смачний і ситний сніданок: давній рецепт гуцульського бануша
Для приготування страви вам знадобиться 30 хвилин

Фото: Рinterest/Автор - ivona.bigmir
Бануш - мабуть один з найкращих варіантів смачного сніданку. Оскільки перший прийом їжі повинен бути ситним, щоб наповнити вас силами та енергією на весь день.
Інгредієнти:
- Кукурудзяне борошно - 1 склянка;
- Домашня сметана - 3 склянки;
- Мелений перець - за смаком;
- Домашня бринза - 100 г.
Приготування:
Крок 1. Візьміть невелику ємність, в ній закип'ятіть сметану. Щоб вона не зварилася - перемішуйте.
Крок 2. Додайте кукурудзяну муку та постійно помішуйте кашу.
Крок 3. Варіть кашу до повної готовності (10-15 хвилин).
Крок 4. Блюдо посипте бринзою. Побажанню можна додати перець та свіжу зелень.
Гуцульський бануш готовий! Подавати з ряжанкою або кислим молоком. Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом американських стейків в апельсиновому соусі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!