ОСТАННІ
18 вересня, субота
17 вересня, пʼятниця
16 вересня, четвер
15 вересня, середа
14 вересня, вівторок
Більше новин

Смачний і ситний сніданок: давній рецепт гуцульського бануша

Рецепти 08:40 - 02 серпня 2021

Для приготування страви вам знадобиться 30 хвилин

Бануш

Фото: Рinterest/Автор - ivona.bigmir

Бануш - мабуть один з найкращих варіантів смачного сніданку. Оскільки перший прийом їжі повинен бути ситним, щоб наповнити вас силами та енергією на весь день.

Інгредієнти:

  • Кукурудзяне борошно - 1 склянка;
  • Домашня сметана - 3 склянки;
  • Мелений перець - за смаком;
  • Домашня бринза - 100 г.

Приготування:

Крок 1. Візьміть невелику ємність, в ній закип'ятіть сметану. Щоб вона не зварилася - перемішуйте.

Крок 2. Додайте кукурудзяну муку та постійно помішуйте кашу.

Крок 3. Варіть кашу до повної готовності (10-15 хвилин).

Крок 4. Блюдо посипте бринзою. Побажанню можна додати перець та свіжу зелень.

Гуцульський бануш готовий! Подавати з ряжанкою або кислим молоком. Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом американських стейків в апельсиновому соусі.

Джерело: Мeta.ua
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин

0 коментарів