Німецький капустяний пиріг з сосисками
Не лише смачний, а й дуже красивий

Німецький капустяний пиріг з сосисками/Фото: скрін
Дуже ефективний зовні і неймовірно смачний. Спробуйте приготувати німецький капустяний пиріг з сосисками і він перевершить ваші очікування.
Інгредієнти:
Для тіста
- 125 г води
- 225 г борошна
- 15 свіжих або 5 г сухих дріжджів
- 1,5 ч.л цукру
- 0,5 ч.л солі
- 1 ст.л олії
Для начинки
- 1 цибуля
- 1 морква
- 500 г кислої капусти
- Трошки цукру, чорний перець
- 3 яйця
- 100 вершків або сметани
- 70 г тертого сиру
- 1 пачка Дюссельдорфських сосисок (можна використати й інші)
Почнемо з начинки:
На сковороді обсмажити цибулю і моркву, додати кисло капусту. Приправити цукром, перцем. Додати трошки води, накрити кришкою і тушкувати до готовності.
Обов'язково спробуйте: капуста має бути смачною, м’якенько і доведеною до смаку.
Готуємо тісто: В теплій воді розчинити дріжджі і цукор залишити на 10 хвилин. До борошна додати сіль. воду з дріжджами, олію і замісити тісто.
Коли тісто збільшиться в об’ємі у 2 рази розкатати його і викласти в форму діаметром 25 сантиметрів сформувавши невелички бортики.
В цей кошик із тіста викласти капустяну начинку і залити заливкою. Для її приготування збити яйця з вершками і тертим сиром.
Сосиски розрізати вздовж навпіл, і можна ще пополам, якщо вони довгі, розкласти асиметрично. Так буде красивіше.
Випікати при температурі 180°C 30 хвилин до готовності.
Дати пирогу повністю вистигнути й подавати до столу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!