ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Німецький капустяний пиріг з сосисками

Рецепти 11:30 - 23 березня 2025

Не лише смачний, а й дуже красивий

Німецький капустяний пиріг з сосисками

Німецький капустяний пиріг з сосисками/Фото: скрін

Дуже ефективний зовні і неймовірно смачний. Спробуйте приготувати німецький капустяний пиріг з сосисками і він перевершить ваші очікування.

Інгредієнти:

Для тіста

  • 125 г води
  • 225 г борошна
  • 15 свіжих або 5 г сухих дріжджів
  • 1,5 ч.л цукру
  • 0,5 ч.л солі
  • 1 ст.л олії

Для начинки

  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 500 г кислої капусти
  • Трошки цукру, чорний перець
  • 3 яйця
  • 100 вершків або сметани
  • 70 г тертого сиру
  • 1 пачка Дюссельдорфських сосисок (можна використати й інші)

Почнемо з начинки:

На сковороді обсмажити цибулю і моркву, додати кисло капусту. Приправити цукром, перцем. Додати трошки води, накрити кришкою і тушкувати до готовності.

Обов'язково спробуйте: капуста має бути смачною, м’якенько і доведеною до смаку.

Готуємо тісто: В теплій воді розчинити дріжджі і цукор залишити на 10 хвилин. До борошна додати сіль. воду з дріжджами, олію і замісити тісто.

Коли тісто збільшиться в об’ємі у 2 рази розкатати його і викласти в форму діаметром 25 сантиметрів сформувавши невелички бортики.

В цей кошик із тіста викласти капустяну начинку і залити заливкою. Для її приготування збити яйця з вершками і тертим сиром.

Сосиски розрізати вздовж навпіл, і можна ще пополам, якщо вони довгі, розкласти асиметрично. Так буде красивіше.

Випікати при температурі 180°C 30 хвилин до готовності.

Дати пирогу повністю вистигнути й подавати до столу.

Суп-харчо: готуємо традиційну грузинську страву

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин