Чим довше стоїть, тим кращий смак: салат з грибами та морквою по-корейськи
Насолоджуйтеся навіть на дієті

Чим довше стоїть, тим кращий смак: салат з грибами та морквою по-корейськи / Фото: скриншот з відео
Простий та смачний салатик, який лише стає ще кращим, коли довше стоїть у холодильнику.
Вам знадобиться:
- 300 г моркви
- 200 г печериць
- 1 середня цибулина
- 3 зубці часнику
- 2 ч.л приправи до корейської моркви (або в рівних частинах, по 0,5 ч.л, мелений коріандр, паприка, мелений перець та куркума)
- 1 ч.л (без гірки) солі
- свіжа петрушка
- 40 мл рослинної олії
Спосіб приготування:
- Цибулю наріжте півкільцями та обсмажте на половині рослинної олії. Гриби наріжте тонкими слайсами, додайте до цибулі, трішки присоліть та смажте до золотистого кольору.
- Моркву промийте, почистьте та натріть на терці для моркви по-корейськи або наріжте ножем тонкою, продовгуватою соломкою.
- В сковорідку налийте другу половину олії, додайте до неї моркву. Натріть до моркви часник на мілкій терці, додайте трішки солі, приправу. Перемішайте та прогрійте 1 хвилину.
- Пересипте моркву в глибоку миску. Туди ж відправте обсмажені гриби з цибулею. Додайте дрібно порізану петрушку та перемішайте.
- Пересипте салат в контейнер з кришкою або накрийте миску плівкою. Ставте в холодильник мінімум на 1 годину. Після цього перекладіть в красиву тарілочку та подайте.
Нещодавно ми ділилися рецептом тушкованих у вершках кабачків.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні