ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Чим довше стоїть, тим кращий смак: салат з грибами та морквою по-корейськи

Рецепти 15:20 - 27 березня 2025

Насолоджуйтеся навіть на дієті

Чим довше стоїть, тим кращий смак: салат з грибами та морквою по-корейськи

Чим довше стоїть, тим кращий смак: салат з грибами та морквою по-корейськи / Фото: скриншот з відео

Простий та смачний салатик, який лише стає ще кращим, коли довше стоїть у холодильнику.

Вам знадобиться:

  • 300 г моркви
  • 200 г печериць
  • 1 середня цибулина
  • 3 зубці часнику
  • 2 ч.л приправи до корейської моркви (або в рівних частинах, по 0,5 ч.л, мелений коріандр, паприка, мелений перець та куркума)
  • 1 ч.л (без гірки) солі
  • свіжа петрушка
  • 40 мл рослинної олії

Спосіб приготування:

  1. Цибулю наріжте півкільцями та обсмажте на половині рослинної олії. Гриби наріжте тонкими слайсами, додайте до цибулі, трішки присоліть та смажте до золотистого кольору.
  2. Моркву промийте, почистьте та натріть на терці для моркви по-корейськи або наріжте ножем тонкою, продовгуватою соломкою.
  3. В сковорідку налийте другу половину олії, додайте до неї моркву. Натріть до моркви часник на мілкій терці, додайте трішки солі, приправу. Перемішайте та прогрійте 1 хвилину.
  4. Пересипте моркву в глибоку миску. Туди ж відправте обсмажені гриби з цибулею. Додайте дрібно порізану петрушку та перемішайте.
  5. Пересипте салат в контейнер з кришкою або накрийте миску плівкою. Ставте в холодильник мінімум на 1 годину. Після цього перекладіть в красиву тарілочку та подайте.

Нещодавно ми ділилися рецептом тушкованих у вершках кабачків.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин