Кокосовий бісквіт, який тане в роті — ніжний десерт до чаю або основа для торта
Готовий бісквіт виходить неймовірно ніжним, з легким кокосовим ароматом

Кокосовий бісквіт/Фото: AI
Не знаєте, чим потішити себе до чаю чи шукаєте ідеальну основу для святкового торта? Спробуйте приготувати ніжний кокосовий бісквіт! Простий у приготуванні, ароматний та завжди вдалий — він точно підкорить серце кожного ласуна.
Список інгредієнтів:
- 4-5 яєць (240 г), кімнатної температури.
- 160 г цукру.
- 80 г пшеничного борошна.
- 60 г мигдального борошна.
- 30 г кокосової стружки.
- 30 г кукурудзяного крохмалю.
- 1 ч.л. розпушувача.
Як приготувати:
- У глибокій мисці збиваємо яйця з дрібкою солі до появи пухнастої піни. Коли маса стане ніжною і з’являться бульбашки — поступово підсипаємо цукор, не припиняючи збивати.
- В окремій посудині просіюємо борошно, крохмаль і розпушувач. Додаємо кокосову стружку та легенько перемішуємо вінчиком до однорідності.
- В яєчну масу акуратно вводимо сухі інгредієнти, перемішуючи лопаткою ніжними рухами знизу вгору, щоб зберегти легкість тіста.
- Духовку розігріваємо до 180°C. Тісто викладаємо у підготовлену форму й ставимо випікатися приблизно на 30 хвилин. Уже з 25-ї хвилини можна перевірити готовність дерев’яною шпажкою.
Рецепт яблучного пирога з корицею нашвидкоруч: легкий десерт до чаю.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Головне за сьогодні