Кабачковий млинець з фаршем та сирною начинкою: рецепт від дієтолога
Корисна та смачна страва, яку можна їсти в будь-який час доби

Кабачковий млинець з фаршем та сирною начинкою: рецепт від дієтолога/Фото: скрін
Смачно, корисно та збалансовано – дієтолог Вікторія Радісна поділилася неймовірним рецептом кабачкового млинця з фаршем та сирною начинкою. Особливість цієї страви те, що її можна їсти в будь-який час – на сніданок, обід чи вечерю. До того ж готування займає лише 10 хвилин.
Інгредієнти:
- ½ натертого кабачка
- 50 г курячого фаршу
- 2 яйця
- 2 ст.л борошна
- сіль і улюблені спеції
Все перемішай і смажити на пательні під кришкою з двох сторін — як млинці.
Начинка:
Збити в блендері:
- ½ пачки сиру кисломолочного 5%
- трішки солі
- кріп
- часник (можна сухий)
Намастіть на теплий млинець та складіть його навпіл — ідеально з овочами або салатом.
Філіппінський секрет: десерт, який не потребує випікання, але смакує просто магічно
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!