Для тих, хто на дієті: пісний суп з квасолею та грибами
Можете готувати, коли немає часу

Для тих, хто на дієті: пісний суп з квасолею та грибами / Фото: скриншот з відео
Обов'язково додавайте до супу петрушку.
Вам знадобиться:
- 1 баночка консервованої квасолі
- 350 г печериць
- 1 середня цибуля
- 1 середня морква
- 3 ст.л кукурудзяного борошна
- 1 великий зубчик або 2 невеликих зубчиків часнику
- петрушка
- сіль та перець на смак
- олія для смаження
- вода
Спосіб приготування:
- У каструлі розігрійте олію та обсмажте до мʼякості цибулю порізану кубиком та натерту моркву.
Гриби наріжте тоненькими пластинками та додайте в каструлю до овочів. Коли гриби пустять сік, додайте кукурудзяне борошно. Перемішайте та смажте 3-4 хвилини. - З консервованої квасолі злийте воду та промийте. Додайте в каструлю. Також натріть часник, лавровий листок та залийте водою. Води потрібно 1,5-2 літра. Додайте сіль та перець на смак і варіть 15-20 хвилин.
- В самому кінці додайте до супу дрібно нарізану петрушку. Дайте закипіти та вимкніть нагрів. Перед подачею дайте настоятись супу 20-30 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом сніданку в мікрохвильовці.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні