Пальчики оближеш: рецепт смачного холодного борщу

Рецепти 13:30 - 07 серпня 2021

Трішки внесемо корективи в традиційне національне блюдо

Автор: Анна Калиниченко
Рецепт холодного борщу

Фото:Samolet Media

Український борщ, який увійшов до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини смакує навіть гостям інших держав. Він став візитівкою гастрономічної подорожі.

 Ми пропонуємо вам скуштувати його в незвичному вигляді, а саме - холодному та додаючи деякі нові інгредієнти.

Що потрібно для приготування: 

  • Кип'ячена холодна вода – 1 літр
  • Буряк варений – 200 г
  • Свіжі огірки – 250 г
  • Відварені яйця – 3-4 шт.
  • Варене філе – 200 г
  • Зелень на ваш смак – 1 пучок
  • Лимонна кислота – 10 г
  • Сіль – за смаком

Як готувати борщ: 

  1. Натираємо на крупній тертці відварений буряк.
  2. Дрібним кубиком ріжемо відварені яйця, філе й огірки. Подрібнюємо зелень.
  3. Всі інгредієнти викладаємо в каструлю і заливаємо водою, солимо, перчимо і додаємо лимонну кислоту.

Борщ можна їсти відразу, але краще дати йому настоятися,  а тоді  перед самою подачею приправити ложкою сметани. Смачного! 

Рекомендуємо вам приготувати  волинські зрази. 

Також раніше ми ділились 3 варіантами приготування улюбленої кукурудзи. 

Джерело: Обозреватель

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин