Пряна локшина удон з овочами та яловичиною
Ця страва з пряною локшиною удон, яловичиною та овочами — це ідеальне поєднання смаків та текстур
Пряна локшина удон / Фото: Freepik
Ця страва з пряною локшиною удон поєднує ніжну яловичину, овочі та ароматний часниковий соус із легкою гостринкою. Стане чудовим варіантом для швидкого та смачного обіду чи вечері.
Інгредієнти
- ½ столової ложки соєвого соусу
- 1 столова ложка темного соєвого соусу
- 1 чайна ложка олії чилі (або на смак)
- ½ столової ложки устричного соусу
- ½ столової ложки меду
- ½ столової ложки кунжутної олії
- ½ столової ложки води
- ½ чайної ложки кунжутного насіння
- 450 г локшини удон
- 1 столова ложка олії виноградних кісточок
- 4 зубчики часнику (дрібно нарізані)
- 2 склянки заморожених овочів для смаження
- 225 г тонко нарізаної яловичини (рібай)
- 2 зелені цибулини (дрібно нарізані)
Інструкції
- У невеликій мисці змішайте соєвий соус, темний соєвий соус, чилі-олією, устричний соус, мед, кунжутну олію, воду та кунжутне насіння. Відкладіть.
- У великій каструлі доведіть до кипіння підсолену воду на великому вогні. Варіть локшину удон 8-10 хвилин, поки вона не стане м’якою з легкою пружністю. Злийте воду, промийте холодною водою, знову злийте. Відкладіть.
- На середньому вогні нагрійте олію виноградних кісточок у каструлі. Додайте часник та заморожені овочі для смаження. Готуйте, помішуючи, 2 хвилини. Додайте яловичину та смажте, поки вона не стане повністю коричневою (приблизно 3 хвилини). Поверніть локшину в каструлю, додайте соус і ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно покрилися соусом.
- Приправте сіллю та перцем на смак. Прикрасьте зеленою цибулею перед подачею.
Раніше ми розповідали про домашні булочки для гамбургерів.
Джерело:
allrecipes.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ