RU UA
1

Пряна локшина удон з овочами та яловичиною

Рецепти 08:25 - 05 вересня 2024

Ця страва з пряною локшиною удон, яловичиною та овочами — це ідеальне поєднання смаків та текстур

Пряна локшина удон / Фото: Freepik

Пряна локшина удон / Фото: Freepik

Ця страва з пряною локшиною удон поєднує ніжну яловичину, овочі та ароматний часниковий соус із легкою гостринкою. Стане чудовим варіантом для швидкого та смачного обіду чи вечері.

Інгредієнти

  • ½ столової ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка темного соєвого соусу
  • 1 чайна ложка олії чилі (або на смак)
  • ½ столової ложки устричного соусу
  • ½ столової ложки меду
  • ½ столової ложки кунжутної олії
  • ½ столової ложки води
  • ½ чайної ложки кунжутного насіння
  • 450 г локшини удон
  • 1 столова ложка олії виноградних кісточок
  • 4 зубчики часнику (дрібно нарізані)
  • 2 склянки заморожених овочів для смаження
  • 225 г тонко нарізаної яловичини (рібай)
  • 2 зелені цибулини (дрібно нарізані)

Інструкції

  1. У невеликій мисці змішайте соєвий соус, темний соєвий соус, чилі-олією, устричний соус, мед, кунжутну олію, воду та кунжутне насіння. Відкладіть.
  2. У великій каструлі доведіть до кипіння підсолену воду на великому вогні. Варіть локшину удон 8-10 хвилин, поки вона не стане м’якою з легкою пружністю. Злийте воду, промийте холодною водою, знову злийте. Відкладіть.
  3. На середньому вогні нагрійте олію виноградних кісточок у каструлі. Додайте часник та заморожені овочі для смаження. Готуйте, помішуючи, 2 хвилини. Додайте яловичину та смажте, поки вона не стане повністю коричневою (приблизно 3 хвилини). Поверніть локшину в каструлю, додайте соус і ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно покрилися соусом.
  4. Приправте сіллю та перцем на смак. Прикрасьте зеленою цибулею перед подачею.

Раніше ми розповідали про домашні булочки для гамбургерів.

Джерело: allrecipes.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин