Горішки: смак дитинства
Покроковий відеорецепт приготування Горішки: смак дитинства
Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Смак дитинства - горішки. Ото смакота була.. і досі є. З яким ще смаколиком у вас асоціюється дитинство?
Що треба: На відео півпорції
- борошно - 400 г;
- масло - 200 г;
- цукрова пудра - 70 г;
- яйця - 2 шт;
- сода - 0,5 ч.л (+оцет);
- крохмаль кукурудзяний - 2 ст.л;
- ванільний цукор - 10 г;
- сіль - дрібка.
- згущене молоко.
Приготування:
Всі інгредієнти кімнатної температури.
Масло збити з цукровою пудрою до однорідності, додати яйця, сіль, ванільний цукор, перемішати міксером. Додати соду погашену оцтом, далі просіяне борошно з крохмалем і швидко замісити тісто. Довго не місити, і не додавати багато борошна, щоб не «забити». Тісто буде ніжне.
Сформувати кульки по 5 грам і випікати в горішниці, у cook_julija_simonchuk це мультипекар від Тостероні. Якщо у вас інша горішниця, може змінитися вага тіста на половинку горішка, регулюйте. Спечені половинки начинити згущеним молоком і зʼєднати. Смачного.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Готую з любов‘ю. Фудблог (@cook_julija_simonchuk)
Просто смачнющі вафлі до сніданку, обіду, на перекус: відеорецепт.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!