RU UA
1

Вершково-ніжні: кабачкові оладки з рикотою

Рецепти 20:40 - 05 вересня 2024

Звична, але дуже смачна страва

Вершково-ніжні: кабачкові оладки з рикотою

Вершково-ніжні: кабачкові оладки з рикотою / Фото: Pixabay

Додайте сиру до звичного тіста, і отримаєте ніжну та смачну консистенцію.

Вам знадобиться:

  • 2 середні кабачки
  • 200 г рикоти
  • 2 яйця
  • 70 г борошна
  • сіль і перець на смак
  • олія для обсмажування

Приготування:

  1. Натерти кабачки на крупну терку, посолити, перемішати та залишити на 20 хвилин. Потім добре віджати, щоб видалити зайву рідину.
  2. Додати до віджатих кабачків рикоту, яйця та перець. Ретельно перемішати, поступово додати борошно і добре з'єднати всі інгредієнти.
  3. Налити олію на сковорідку і розігріти. Викладати кабачкову суміш порційно по 1 столовій ложці і смажити оладки з обох сторін до золотистого кольору.

Нещодавно ми ділилися рецептом галети з помідорами.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин