Вершково-ніжні: кабачкові оладки з рикотою
Звична, але дуже смачна страва
Вершково-ніжні: кабачкові оладки з рикотою / Фото: Pixabay
Додайте сиру до звичного тіста, і отримаєте ніжну та смачну консистенцію.
Вам знадобиться:
- 2 середні кабачки
- 200 г рикоти
- 2 яйця
- 70 г борошна
- сіль і перець на смак
- олія для обсмажування
Приготування:
- Натерти кабачки на крупну терку, посолити, перемішати та залишити на 20 хвилин. Потім добре віджати, щоб видалити зайву рідину.
- Додати до віджатих кабачків рикоту, яйця та перець. Ретельно перемішати, поступово додати борошно і добре з'єднати всі інгредієнти.
- Налити олію на сковорідку і розігріти. Викладати кабачкову суміш порційно по 1 столовій ложці і смажити оладки з обох сторін до золотистого кольору.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Катерина Мовчан | Рецепти | Фудблог (@katarina_movchan)
Нещодавно ми ділилися рецептом галети з помідорами.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ