ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Легкий весняний салат із тунцем, спаржею та квасолею за 10 хвилин

Рецепти 18:28 - 24 березня 2025

Корисні інгредієнти у складі забезпечать ваш організм безліччю необхідних навесні вітамінів

Фото: bbcgoodfood.com

Фото: bbcgoodfood.com

Рецепти салатів ми вже публікували неодноразово, але подібних варіантів ще точно не було.

Цього разу пропонуємо вам скуштувати смачну страву з корисними продуктами - весняний салат із тунцем і квасолею.

Інгредієнти

  • Спаржа - 1 великий пучок
  • Тунець у власному соку - 2 банки
  • Консервована біла квасоля - 2 банки
  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Каперси - 2 ст. ложки
  • Оливкова олія - 1 ст. ложка
  • Оцет - 1 ст. ложка
  • Тархун (стручки) - 2 ст. ложки, дрібно нарізаний

Покрокові інструкції

  1. Спаржу залийте окропом на 5 хвилин. Вона має стати м'якою. Злийте воду й охолодіть її, а потім наріжте поздовжніми скибочками.
  2. У глибокому посуді змішайте тунець і квасолю (без рідини). Викладіть до них дрібно нарізану цибулю з каперсами та спаржею.
  3. Для приготування заправки потрібно всього лише з'єднати оливкову олію з тархуном і оцтом. Полийте цим соусом салат і охолодіть його перед подачею. Смачного!

Також пропонуємо звернути увагу на бурякові деруни зі сметаною.

Джерело: bbcgoodfood.com

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин