Легкий весняний салат із тунцем, спаржею та квасолею за 10 хвилин
Корисні інгредієнти у складі забезпечать ваш організм безліччю необхідних навесні вітамінів

Фото: bbcgoodfood.com
Рецепти салатів ми вже публікували неодноразово, але подібних варіантів ще точно не було.
Цього разу пропонуємо вам скуштувати смачну страву з корисними продуктами - весняний салат із тунцем і квасолею.
Інгредієнти
- Спаржа - 1 великий пучок
- Тунець у власному соку - 2 банки
- Консервована біла квасоля - 2 банки
- Червона цибуля - 1 шт.
- Каперси - 2 ст. ложки
- Оливкова олія - 1 ст. ложка
- Оцет - 1 ст. ложка
- Тархун (стручки) - 2 ст. ложки, дрібно нарізаний
Покрокові інструкції
- Спаржу залийте окропом на 5 хвилин. Вона має стати м'якою. Злийте воду й охолодіть її, а потім наріжте поздовжніми скибочками.
- У глибокому посуді змішайте тунець і квасолю (без рідини). Викладіть до них дрібно нарізану цибулю з каперсами та спаржею.
- Для приготування заправки потрібно всього лише з'єднати оливкову олію з тархуном і оцтом. Полийте цим соусом салат і охолодіть його перед подачею. Смачного!
Також пропонуємо звернути увагу на бурякові деруни зі сметаною.
Джерело:
bbcgoodfood.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні