Апетитне розсипчасте печиво з родзинками: рецепт смачної випічки
Приготування печива не займе багато часу

Скріншот: YouTube/Вкусно Просто и Быстро
Пісочне печиво з родзинками — смачна домашня випічка, яка порадує ваших близьких. Її готувати досить просто та швидко.
Інгредієнти:
- Борошно — 360 г
- Вершкове масло — 160 г
- Цукор — 100 г
- Яйця — 2 шт
- Родзинки — 150 г
- Розпушувач — 2 ч.л.
- Цедра апельсинова або лимонна — 1 ч. л.
- Сіль — 0,25 ч. л.
Перед приготуванням дістаньте масло з холодильника, щоб воно стало м'яким. Залийте родзинки гарячою водою на 10 хвилин. Після цього добре їх промийте та просушіть на рушнику.
Для приготування тіста вам потрібно збити масло з цукром та сіллю на середніх обертах міксера. Маса повинна стати пишною та світлою. Додайте яйця та збивайте ще 3-4 хвилини.
Змішайте борошно з розпушувачем та у декілька прийомів просійте в збиту суміш. Не забувайте перемішувати лопаткою. Додайте цедру та родзинки. Добре замісіть тісто, яке злегка липнутиме до рук.
Сформуйте з тіста невеликі кульки та викладіть на деко, яке попередньо застелили пекарським папером. Сформовані кульки злегка притисніть пальцем, надаючи форму коржиків. Товщина кожного пряника повинна бути приблизно 1 см.
Відправте печиво у заздалегідь розігріту духовку до 200°C на 15 хвилин. Готову випічку накрийте рушником й остудіть прямо на деко. Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати яблучний пиріг.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!