RU UA
1

Апетитне розсипчасте печиво з родзинками: рецепт смачної випічки

Рецепти 08:54 - 10 серпня 2021

Приготування печива не займе багато часу

Апетитне розсипчасте печиво з родзинками: рецепт смачної випічки

Скріншот: YouTube/Вкусно Просто и Быстро

Пісочне печиво з родзинками — смачна домашня випічка, яка порадує ваших близьких. Її готувати досить просто та швидко.

Інгредієнти:

  • Борошно — 360 г
  • Вершкове масло — 160 г
  • Цукор — 100 г
  • Яйця — 2 шт
  • Родзинки — 150 г
  • Розпушувач — 2 ч.л.
  • Цедра апельсинова або лимонна — 1 ч. л.
  • Сіль — 0,25 ч. л.

Перед приготуванням дістаньте масло з холодильника, щоб воно стало м'яким. Залийте родзинки гарячою водою на 10 хвилин. Після цього добре їх промийте та просушіть на рушнику.

Для приготування тіста вам потрібно збити масло з цукром та сіллю на середніх обертах міксера. Маса повинна стати пишною та світлою. Додайте яйця та збивайте ще 3-4 хвилини.

Змішайте борошно з розпушувачем та у декілька прийомів просійте в збиту суміш. Не забувайте перемішувати лопаткою. Додайте цедру та родзинки. Добре замісіть тісто, яке злегка липнутиме до рук.

Сформуйте з тіста невеликі кульки та викладіть на деко, яке попередньо застелили пекарським папером. Сформовані кульки злегка притисніть пальцем, надаючи форму коржиків. Товщина кожного пряника повинна бути приблизно 1 см.

Відправте печиво у заздалегідь розігріту духовку до 200°C на 15 хвилин. Готову випічку накрийте рушником й остудіть прямо на деко. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати яблучний пиріг.

Джерело: Meta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин