Полуничні моті: як приготувати японський десерт
Приготування страви не займе багато часу

Фото: Рinterest/Автор - Еda.ru
Моті - це традиційний японський десерт. Для їх приготування знадобитися заварне тісто з рисового борошна. Подавши таке блюдо на стіл, ви неодмінно здивуєте своїх близьких.
Інгредієнти:
- Рисове борошно - 100 г;
- Полуниця - 100 г;
- Цукрова пудра - 200 г;
- Крем-сир - 250 г;
- Розмарин - 5 г;
- Вода - 200 г;
- Цукрова пудра для начинки - 50 г.
Приготування:
Крок 1. У великій ємності змішайте рисове борошно з водою та цукровою пудрою. Суміш потрібно довести до однорідного тіста.
Крок 2. Тісто поставте в мікрохвильовку та на інтервалі в 1 хвилину помішуйте його. Такі дії потрібно робити поки не отримаєте ніжну текстуру.
Крок 3. Стільницю рясно посипте кукурудзяним крохмалем і викладіть тісто.
Крок 4. В тонкий пласт розкачайте тісто та наріжте на квадрати.
Крок 5. Для приготування начинки вам потрібно змішати трохи полуничного пюре, цукрову пудру та крем-сир. Потім до начинки додайте дрібно нарізаний розмарин і перемішайте всі інгредієнти.
Крок 6. Для формування моті, візьміть квадрат тесту та в центр викладіть начинку. Зверху викладіть полуницю та щільно притисніть краї десерту.
Полуничне моті готово! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом апетитного розсипчастого печива з родзинками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!