RU UA
1

Полуничні моті: як приготувати японський десерт

Рецепти 08:15 - 11 серпня 2021

Приготування страви не займе багато часу

Моті

Фото: Рinterest/Автор - Еda.ru

Моті - це традиційний японський десерт. Для їх приготування знадобитися заварне тісто з рисового борошна. Подавши таке блюдо на стіл, ви неодмінно здивуєте своїх близьких.

Інгредієнти:

  • Рисове борошно - 100 г;
  • Полуниця - 100 г;
  • Цукрова пудра - 200 г;
  • Крем-сир - 250 г;
  • Розмарин - 5 г;
  • Вода - 200 г;
  • Цукрова пудра для начинки - 50 г.

Приготування:

Крок 1. У великій ємності змішайте рисове борошно з водою та цукровою пудрою. Суміш потрібно довести до однорідного тіста.

Крок 2. Тісто поставте в мікрохвильовку та на інтервалі в 1 хвилину помішуйте його. Такі дії потрібно робити поки не отримаєте ніжну текстуру.

Крок 3. Стільницю рясно посипте кукурудзяним крохмалем і викладіть тісто.

Крок 4. В тонкий пласт розкачайте тісто та наріжте на квадрати.

Крок 5. Для приготування начинки вам потрібно змішати трохи полуничного пюре, цукрову пудру та крем-сир. Потім до начинки додайте дрібно нарізаний розмарин і перемішайте всі інгредієнти.

Крок 6. Для формування моті, візьміть квадрат тесту та в центр викладіть начинку. Зверху викладіть полуницю та щільно притисніть краї десерту.

Полуничне моті готово! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом апетитного розсипчастого печива з родзинками.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин