ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Це неймовірно смачно: рецепт традиційних гомбовців з вишнями

Рецепти 16:28 - 12 вересня 2024

Ласощі закарпатської кухні

Це неймовірно смачно: рецепт традиційних гомбовців з вишнями

Гомбовці з вишнями/Фото: скрін

Гомбовці – популярний десерт закарпатської кухні, який традиційно готують зі сливами. Ми пропонуємо спробувати їх з вишнями.

Інгредієнти:

  • сир кисломолочний 350 г.
  • яйце 1 шт.
  • цукор 50 г.
  • манна крупа 50 г.
  • вишні 10-12 шт.
  • борошно 50 г.

Додатково: сухарі панірувальні + цукор

Приготування:

До сиру додаємо яйце, цукор, манну крупу і борошно.

Все гарно перемішуємо і залишаємо постояти 20 хв, щоб манна крупа набухла.

Потім робимо кульки і в середину ставимо вишеньку.

Відварюємо в кипʼятку приблизно 5-8 хв.

Тим часом сухарі панірувальні обсмажуємо до золотистого кольору, пересипаємо і охолоджуємо (це можна зробити завчасно навіть).

Потім перемішуємо з цукром.

Дістаємо гарячі гомбовці і гарненько перемішуємо їх у суміші цукру та сухарів.

Подаємо із сметанкою, чи якимось джемом і смакуємо.

Раніше ми пропонували спробувати рецепт класичного хот-дога.

Джерело: diali_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин