ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Хрумка пікантна квасоля з соусом тартар від Євгена Клопотенка

Рецепти 11:49 - 06 жовтня 2024

Головний шеф-кухар країни заявив, що ми надто однобоко використовуємо квасолю та поділився цікавим рецептом

Хрумка пікантна квасоля

Хрумка пікантна квасоля / Ілюстративне фото: Bing

Відомий кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився, що хоче, аби квасоля стала "продуктом легкої одержимості і великого тренду" та запропонував цікавий рецепт хрумкої пікантної квасолі.

Інгредієнти:

  • 200г квасолі
  • 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • розмарин, мелений часник, суха цибуля, сіль

Соус тартар:

  • два яйця
  • 1-2 ч.л. солодкої гірчиці,
  • 1 ст.л. винного оцту чи лимонного соку
  • 120-150 мл олії
  • дрібно нарізаний солоний огірок.

Приготування:

  1. Відваріть 200г квасолі майже до готовності (має лишитися типу аль денте). Злийте воду і дайте їй повністю обсохнути.
  2. 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю змішайте з розмарином, меленим часником, сухою цибулею і дрібкою солі. Обваляйте у цьому квасолю і печіть 15 хвилин при температурі 200 градусів.
  3. Щоб було взагалі вау - зробіть соус тартар. Два яйця вбийте у чашу блендера, додайте 1-2 ч.л. солодкої гірчиці, 1 ст.л. винного оцту чи лимонного соку та почніть збивати, додаючи тоненькою цівкою олію (120-150мл), доки соус не стане густим. Потім додати до соусу дрібно нарізаний солоний огірок, перемішати і поперчити за смаком.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом салату з копченою куркою за 5 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин