Хрумка пікантна квасоля з соусом тартар від Євгена Клопотенка
Головний шеф-кухар країни заявив, що ми надто однобоко використовуємо квасолю та поділився цікавим рецептом

Хрумка пікантна квасоля / Ілюстративне фото: Bing
Відомий кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився, що хоче, аби квасоля стала "продуктом легкої одержимості і великого тренду" та запропонував цікавий рецепт хрумкої пікантної квасолі.
Інгредієнти:
- 200г квасолі
- 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
- розмарин, мелений часник, суха цибуля, сіль
Соус тартар:
- два яйця
- 1-2 ч.л. солодкої гірчиці,
- 1 ст.л. винного оцту чи лимонного соку
- 120-150 мл олії
- дрібно нарізаний солоний огірок.
Приготування:
- Відваріть 200г квасолі майже до готовності (має лишитися типу аль денте). Злийте воду і дайте їй повністю обсохнути.
- 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю змішайте з розмарином, меленим часником, сухою цибулею і дрібкою солі. Обваляйте у цьому квасолю і печіть 15 хвилин при температурі 200 градусів.
- Щоб було взагалі вау - зробіть соус тартар. Два яйця вбийте у чашу блендера, додайте 1-2 ч.л. солодкої гірчиці, 1 ст.л. винного оцту чи лимонного соку та почніть збивати, додаючи тоненькою цівкою олію (120-150мл), доки соус не стане густим. Потім додати до соусу дрібно нарізаний солоний огірок, перемішати і поперчити за смаком.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом салату з копченою куркою за 5 хвилин.
Джерело:
Євген Клопотенко
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні