ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Скумбрія у гірчичному соусі: незабутній смак

Рецепти 15:34 - 25 жовтня 2024

Ця рибка залишить слід у вашій душі

Скумбрія у гірчичному соусі: незабутній смак

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти

Ця скумбрія виходить дуже смачною та ароматною. Вона просто надзвичайна. Страва може стати окрасою святкового столу.

Що треба:

  • скумбрія – 2 рибки;
  • цибуля - 1 шт.;
  • майонез – 2 ст. л.;
  • соєвий соус – 3 ст. л.;
  • гірчиця – 2 ст. л.;
  • зелень для подачі.

Приготування:

Скумбрію потрібно очистити від нутрощів, добре вимити і нарізати на порційні шматочки. Очищену цибулю наріжте півкільцями. Приготуйте соус із майонезу, соєвого соусу та гірчиці. Солі туди додавати не потрібно.

До скумбрії додайте цибулю, приготований гірчичний соус, добре перемішайте і залишіть маринуватися на 20-30 хвилин.

Замариновану скумбрію разом із цибулею перекладіть у форму для запікання. Запікайте рибу в духовці 20-30 хвилин при температурі 170 градусів до готовності і легкого рум'янцю.

Раніше ми писали про те, як приготувати оладки-піци.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин