Скумбрія у гірчичному соусі: незабутній смак
Ця рибка залишить слід у вашій душі

Фото: ТГ-канал Український кулінар | Рецепти
Ця скумбрія виходить дуже смачною та ароматною. Вона просто надзвичайна. Страва може стати окрасою святкового столу.
Що треба:
- скумбрія – 2 рибки;
- цибуля - 1 шт.;
- майонез – 2 ст. л.;
- соєвий соус – 3 ст. л.;
- гірчиця – 2 ст. л.;
- зелень для подачі.
Приготування:
Скумбрію потрібно очистити від нутрощів, добре вимити і нарізати на порційні шматочки. Очищену цибулю наріжте півкільцями. Приготуйте соус із майонезу, соєвого соусу та гірчиці. Солі туди додавати не потрібно.
До скумбрії додайте цибулю, приготований гірчичний соус, добре перемішайте і залишіть маринуватися на 20-30 хвилин.
Замариновану скумбрію разом із цибулею перекладіть у форму для запікання. Запікайте рибу в духовці 20-30 хвилин при температурі 170 градусів до готовності і легкого рум'янцю.
Раніше ми писали про те, як приготувати оладки-піци.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!