RU UA
1

Німецька кухня: покроковий рецепт баварського салату

Рецепти 09:10 - 26 серпня 2021

Для приготування страви вам знадобиться менше 30 хвилин

баварський салат

Фото: Instagram/Автор: goodfood.gram

Баварський салат - це один з популярних страв німецької кухні. Існує безліч різних інтерпретацій приготування цього салату. Редакція Meta.ua підготувала для вас рецепт баварського салату, який сподобатися кожному.

Інгредієнти:

  • Грудка курки - 200 г;
  • Твердий сир - 70 г;
  • Помідори черрі (або звичайні) - 150 г;
  • Часник - 1 зубчик;
  • Зелень.

Інгредієнти для соусу:

  • Гірчиця - 1 ст.л .;
  • Соєвий соус - 1 ч.л .;
  • Сметана (15% жирності) - 1 ст.л.

Приготування:

Крок 1. Філе курки потрібно порізати на тонкі скибочки та обсмажити на сковороді (без олії) до готовності.

Крок 2. Нарізати великими кубиками помідори та сир.

Крок 3. Хліб потрібно підсушити на сковороді та натерти часником. Потім наріжте його невеликими кубиками.

Крок 4. Наріжте зелень.

Крок 5. Змішайте всі інгредієнти для соусу.

Крок 6. У глибокій ємності змішайте всі компоненти салату.

Баварський салат готовий! Смачного.

Раннє ми поділилися рецептом картоплі з беконом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин