ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжний та вишуканий десерт: рецепт чизкейку "Червоний оксамит"

Рецепти 20:07 - 31 жовтня 2024

Він буде танути в роті

Ніжний та вишуканий десерт: рецепт чизкейку "Червоний оксамит"

Ніжний та вишуканий десерт: рецепт чизкейку "Червоний оксамит" / Фото: Pixabay

Цей чизкейк виглядатиме так, ніби його створили для членів королівської родини, а готується він простіше за млинці.

Вам знадобиться:

Для основи "Червоний оксамит":

  • 110 г борошна
  • 0,5 ч.л розпушувача
  • 1 ч.л какао
  • 100 г цукру
  • 1 ч.л ванільного цукру
  • дрібка солі
  • 100 мл кефіру
  • 90 мл олії
  • 1 яйце
  • червоний харчовий барвник

Для сиркового шару:

  • 500 г крем-сиру
  • 120 г сметани
  • 2 яйця
  • 120 г цукру
  • 1 ч.л ванільного цукру
  • 1 ч.л лимонного соку

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 150°C (режим верх-низ без конвекції).
  2. У мисці змішайте всі інгредієнти для сиркового шару, збийте до однорідності, щоб не залишилося крупинок.
  3. Для основи: в окремій мисці змішайте борошно, розпушувач, какао, сіль, цукор і ванільний цукор. Додайте кефір, яйце, олію та збийте міксером до пишної маси. Додайте червоний барвник до бажаного кольору та знову перемішайте.
  4. Щільно загорніть дно кільця для випічки фольгою. Спочатку вилийте основу з червоного оксамиту, а потім ложкою акуратно викладіть сиркову масу зверху.
  5. Випікайте чизкейк близько 1,5 години. Готовий десерт має схопитися по краях, а в середині трохи тремтіти.
  6. Вимкніть духовку, залиште чизкейк охолонути з трохи відчиненими дверцятами, потім поставте в холодильник на 6 годин для повного охолодження.

Нещодавно ми ділилися рецептом грецького салату.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин