Новий тренд у кулінарії: теплий салат із грибами та перцем у хрусткій тортільї
Така подача прикрасить будь-який стіл

Теплий салат/Фото: instagram emiliya.yevtushenko
Цей теплий салат з грибами та болгарським перцем – чудовий вибір для тих, хто шукає щось легке, але водночас ситне та ароматне. Поєднання соковитих овочів, ніжного м’яса та запашного соусу створює гармонійний смак, який підходить як для обіду, так і для вечері.
Інгредієнти на 2 тортільї:
- 2 тортільї.
- Салатний мікс.
- 150-200 г шампіньйонів.
- 1 болгарський перець.
- 2 середні помідори.
- М’ясо (наприклад, телятина).
Для соусу:
- 1 ст. л. меду.
- 2 ст. л. олії.
- 1 ст. л. гірчиці в зернах.
- Дрібка солі.
- Сік половини лимона.
Приготування:
- На сковороді обсмажте нарізані шампіньйони та болгарський перець до золотистого кольору.
- Паралельно підготуйте м’ясо: запечіть курячі філе до готовності.
- У великій мисці змішайте мікс салату, нарізані помідори, гриби та перець.
- Для соусу з'єднайте мед, олію, гірчицю, сіль та лимонний сік. Ретельно перемішайте.
- Полийте салат соусом і акуратно перемішайте.
- Загорніть салат у тортільї та насолоджуйтеся.
Спробуйте приготувати класний рецепт закуски з броколі.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні