ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Новий тренд у кулінарії: теплий салат із грибами та перцем у хрусткій тортільї

Рецепти 19:37 - 03 листопада 2024

Така подача прикрасить будь-який стіл

Новий тренд у кулінарії: теплий салат із грибами та перцем у хрусткій тортільї

Теплий салат/Фото: instagram emiliya.yevtushenko

Цей теплий салат з грибами та болгарським перцем – чудовий вибір для тих, хто шукає щось легке, але водночас ситне та ароматне. Поєднання соковитих овочів, ніжного м’яса та запашного соусу створює гармонійний смак, який підходить як для обіду, так і для вечері.

Інгредієнти на 2 тортільї:

  • 2 тортільї.
  • Салатний мікс.
  • 150-200 г шампіньйонів.
  • 1 болгарський перець.
  • 2 середні помідори.
  • М’ясо (наприклад, телятина).

Для соусу:

  • 1 ст. л. меду.
  • 2 ст. л. олії.
  • 1 ст. л. гірчиці в зернах.
  • Дрібка солі.
  • Сік половини лимона.

Приготування:

  1. На сковороді обсмажте нарізані шампіньйони та болгарський перець до золотистого кольору.
  2. Паралельно підготуйте м’ясо: запечіть курячі філе до готовності.
  3. У великій мисці змішайте мікс салату, нарізані помідори, гриби та перець.
  4. Для соусу з'єднайте мед, олію, гірчицю, сіль та лимонний сік. Ретельно перемішайте.
  5. Полийте салат соусом і акуратно перемішайте.
  6. Загорніть салат у тортільї та насолоджуйтеся.

Спробуйте приготувати класний рецепт закуски з броколі.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин