Сніданок за пів години: рецепт сирних бейглів
Жодних складних технологічних процесів

Сніданок за пів години: рецепт сирних бейглів / Фото: Freepik
Лише змішайте інгредієнти та покладіть у духовку.
Вам знадобиться (на 6 бейглів):
- 350 г кисломолочного сиру
- 2 яйця
- 70 г твердого сиру (наприклад, моцарела)
- 70 г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- сіль на смак
- кунжут
Начинка:
- крем-сир Філадельфія
- огірок
- помідор
- ковбаска
- листя салату
Приготування:
- Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів (режим верх-низ + конвекція).
- У миску викладіть кисломолочний сир (якщо сир з крупинками, залиште їх або перетріть через сито). Додайте сіль, 1 ціле яйце та 1 білок (жовток залиште для змащування). Натерту на тертку моцарелу, борошно та розпушувач додайте до суміші та добре перемішайте.
- Розділіть тісто на 6 рівних частин. Сформуйте з кожної частини кільце з невеликим отвором всередині, як у класичних бейглів. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом.
- Змастіть бейгли жовтком і посипте кунжутом. Випікайте бейгли протягом 20 хвилин до золотистої скоринки.
- Готові бейгли можна подавати як є, або з начинкою. Для улюбленої варіації розріжте бейгл горизонтально навпіл. Обидві половинки змастіть крем-сиром, додайте тонко нарізані огірок, помідор, ковбаску і зверху листя салату.
Нещодавно ми ділилися рецептом тушкованою картоплею з мисливськими ковбасками.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні