ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сніданок за пів години: рецепт сирних бейглів

Рецепти 13:36 - 04 листопада 2024

Жодних складних технологічних процесів

Сніданок за пів години: рецепт сирних бейглів

Сніданок за пів години: рецепт сирних бейглів / Фото: Freepik

Лише змішайте інгредієнти та покладіть у духовку.

Вам знадобиться (на 6 бейглів):

  • 350 г кисломолочного сиру
  • 2 яйця
  • 70 г твердого сиру (наприклад, моцарела)
  • 70 г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • сіль на смак
  • кунжут

Начинка:

  • крем-сир Філадельфія
  • огірок
  • помідор
  • ковбаска
  • листя салату

Приготування:

  1. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів (режим верх-низ + конвекція).
  2. У миску викладіть кисломолочний сир (якщо сир з крупинками, залиште їх або перетріть через сито). Додайте сіль, 1 ціле яйце та 1 білок (жовток залиште для змащування). Натерту на тертку моцарелу, борошно та розпушувач додайте до суміші та добре перемішайте.
  3. Розділіть тісто на 6 рівних частин. Сформуйте з кожної частини кільце з невеликим отвором всередині, як у класичних бейглів. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом.
  4. Змастіть бейгли жовтком і посипте кунжутом. Випікайте бейгли протягом 20 хвилин до золотистої скоринки.
  5. Готові бейгли можна подавати як є, або з начинкою. Для улюбленої варіації розріжте бейгл горизонтально навпіл. Обидві половинки змастіть крем-сиром, додайте тонко нарізані огірок, помідор, ковбаску і зверху листя салату.

Нещодавно ми ділилися рецептом тушкованою картоплею з мисливськими ковбасками.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин