Шоколадна ковбаска, дуже смачний десерт родом з дитинства
Покроковий відеорецепт приготування Шоколадна ковбаска

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Шоколадна ковбаска, дуже смачний десерт родом з дитинства.
Що треба: Вихід - 2 шт.
- печиво «до кави, до чаю» - 400 г;
- масло - 160 г;
- горіхи - 150 г;
- цукор - 100 г;
- какао - 40 г;
- молоко - 80 мл;
Приготування:
Подрібнюємо горіхи і печиво в крихту, можна качалкою або блендером. Печиво має містити трохи неперетертих шматків, як показано у відео.
В каструлі змішуємо цукор, какао, масло і молоко. Доводимо до кипіння. Заливаємо цією масою печиво з горіхами, перемішуємо.
Викладаємо масу на харчову плівку, трамбуємо і формуємо дві «ковбаски». Завертаємо в плівку і ставимо в холодильник на 3-4 години. Перед нарізанням присипаємо цукровою пудрою. Смачного.
Відеорецепт ще одного з улюблених салатів з крабовими паличками.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!