Той самий легендарний рецепт: справжній форшмак по-одеськи
Швидкий рецепт смачного форшмака з оселедця

Форшмак по-одеськи/Фото: istockphoto
Пропонуємо вам рецепт знаменитого форшмаку, який вже давно став візитною карткою міста Одеси. У вас точно вийде не гірше, ніж у ресторані, а готується ця страва просто моментально.
Інгредієнти:
- Філе слабосоленого оселедця - 1 шт.
- Цибуля - ½ шт.
- Яблуко - 1/2 шт.
- Яйце - 1 шт.
- Лимонний сік - 1 ч.л
- Чорний мелений перець
Філе оселедця наріжте дрібними кубиками, а потім подрібніть його ножем до однорідної консистенції.
Додайте до оселедця натерту на дрібній тертці цибулю.
Те ж саме зробіть із половиною зеленого яблука і відвареним круто яйцем.
Заправте підготовлені інгредієнти лимонним соком, додайте чорний перець і перемішайте. Смачного!
Зігріє в холодні осінні вечори: абсолютно новий рецепт глінтвейну.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні