Борщова заправка / на самостійний салат: Це дуже смачно
Покроковий відеорецепт приготування Борщова заправка / на самостійний салат

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Борщова заправка. Це може бути або заправка до борщу або ж самостійний салат. Це дуже смачно, варто зберегти рецепт і приготувати. З порції виходить 4-4,5 літри. (У відео готую пів порції).
Що треба:
- буряк червоний варений - 3 кг;
- цибуля (середня)- 4-5 шт;
- перець - 1 кг;
- олія - 1 скл (200 мл);
- оцет - 1 скл;
- вода - 1 скл;
- цукор - 1 скл;
- сіль - 1.5 ст.л;
Приготування:
Відварений буряк потерти на велику терку, дрібно порізати цибулю і перець.
Все це викласти в каструлю.
Змішати олію, оцет, воду, цукор і сіль і залити овочі. Поставити на середній вогонь і варити періодично помішуючи 25-30 хв від закипання. Розкладаємо гарячим в стерильні банки і закатуємо.
Зберігати в прохолодному місці. Смачного
Готуйте з любовʼю.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!