ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Два варіанти святкових брускет/канапок: на всі випадки життя

Рецепти 14:31 - 11 листопада 2024

Покроковий відеорецепт приготування Два варіанти святкових брускет/канапок

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Два варіанти святкових брускет/канапок на всі випадки життя. Зберігайте і готуйте до свят.

Що треба:

  • багет/чіабата/батон;
  • вершковий сир;
  • хурма (в не сезон замінюємо грушею яку карамелізуємо перед тим);
  • хамон;
  • авокадо;
  • креветки;
  • помідор;
  • сік лимона;
  • сіль, перець;
  • зелень.

Приготування:

Нарізаємо багет, змащуємо олією, посипаємо прованськими травами і підсушуємо в духовці (можна на сковорідці).

Змащуємо вершковим сиром і викладаємо начинку. В першому варіанті це хурма, хамон, листочок зелені (я ще скропила бальзамічним соусом);

В другому варіанті змащуємо вершковим сиром і викладаємо намазку з авокадо, трохи вершкового сиру, сік лимона, сіль, перець, зелена цибулька. І поверх викладаємо злегка підсмажені на маслі креветки.

Подаємо до столу.

Смачного.

Шоколадна ковбаска, дуже смачний десерт родом з дитинства.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин