Два варіанти святкових брускет/канапок: на всі випадки життя
Покроковий відеорецепт приготування Два варіанти святкових брускет/канапок

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Два варіанти святкових брускет/канапок на всі випадки життя. Зберігайте і готуйте до свят.
Що треба:
- багет/чіабата/батон;
- вершковий сир;
- хурма (в не сезон замінюємо грушею яку карамелізуємо перед тим);
- хамон;
- авокадо;
- креветки;
- помідор;
- сік лимона;
- сіль, перець;
- зелень.
Приготування:
Нарізаємо багет, змащуємо олією, посипаємо прованськими травами і підсушуємо в духовці (можна на сковорідці).
Змащуємо вершковим сиром і викладаємо начинку. В першому варіанті це хурма, хамон, листочок зелені (я ще скропила бальзамічним соусом);
В другому варіанті змащуємо вершковим сиром і викладаємо намазку з авокадо, трохи вершкового сиру, сік лимона, сіль, перець, зелена цибулька. І поверх викладаємо злегка підсмажені на маслі креветки.
Подаємо до столу.
Смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!