Казковий десерт, що тане у роті: кокосові сінабони
Покроковий відеорецепт допоможе приготувати цей смачний десерт вдома

Кокосові сінабони / ілюстративне фото: Bing
Ці кокосові сінабони однозначно доведеться приготувати ще. Вони виходять надзвичайно смачними і просто тануть в роті. Готуватимемо за рецептом фудблогерки Іриски Дімітрової.
Інгредієнти:
- 1 склянка молока (250 мл)
- 3 ст л цукру
- 11 г сухих дріжджів
- 1 яйце
- 0,5 ч л солі
- 50 мл олії
- 420-450 г борошна
Начинка:
- 70 г вершкового масла
- 120 г цукру
- 40 г кокосової стружки
Крем:
- 175 г вершкового сиру
- 50 г цукрової пудри
- 10 г ванільного цукру
- 2 ст л молока
Посипка:
- 20 г кокосової стружки
Приготування:
- Опара: 0,5 склянки теплого молока + дріжджі + 1 столова ложка цукру, перемішати, накрити рушником і дати піднятися в теплому місці.
- Білок відділяємо від жовтка. Жовток відкладаємо в сторону. До білка додаємо сіль, 2 столові ложки цукру, трохи збиваємо, додаємо олію, 0,5 склянки молока і опару. Обережно перемішуємо. У декілька етапів просіюємо борошно і замішуємо тісто. Спочатку в мисці, а потім на столі декілька хвилин. Довго місити не треба тісто має бути ніжним і трохи липнути до рук.
- Накриваємо тісто харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці піднятися 1— 1,5 години. Піднявшеся тісто трохи обминаємо, розкатуємо в прямокутник товщиною 8-10 мм, змащуємо розм’якшеним вершковим маслом, посипаємо цукром і кокосовою стружкою.
- Загортаємо рулетиком і розрізаємо на булочки приблизно по 3-4 см.
- Викладаємо у змащену маслом форму, Накриваємо і даємо піднятися в теплому місці. Запікаємо 18—20 хвилин за температури 180 °
- Крем: змішуємо вершковий сир, цукрову пудру, ванільний цукор і молоко.
- Готові булочки змащуємо кремом і посипаємо кокосовою стружкою.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом салату зі смаженими креветками, який можна подавати з будь-яким соусом.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні