Найніжніший ледачий паштет, який розметуть за 1 секунду
Простий і легкий рецепт паштету, який вразить своїм смаком

Найніжніший ледачий паштет/Фото: istockphoto
Рецепт дуже смачного ледачого паштету, для якого знадобиться 10 хвилин вашого часу. Секрет приготування ледачого паштету дуже простий. Усі інгредієнти варто запекти в мультиварці або духовці.
Інгредієнти:
- Печінка (куряча) - 500 гр
- Цибуля - 1 шт
- Морква - 1-2 шт
- Яблуко (кисло-солодке) - 1 шт
- Сіль, перець
- Вершкове масло - 4 кубики
- Вершки 20% - 150 мл
- Зелень для прикраси
Промити курячу печінку, видалити прожилки якщо є. Викласти у форму для запікання.
Цибулю для курячого паштету помити, почистити, порізати на 4 частини і покласти у форму.
Яблуко помити, прибрати шкірку і порізати кубиками.
Моркву почистити і нарізати на кубики.
Усі інгредієнти посолити та поперчити.
Вершкове масло порізати на 4 кубики, покласти наверх курячої печінки.
Усе залити вершками.
Відправити нашу заготовку для курячого паштету в духовку або мультиварку на 60-80 хвилин за температури 180 градусів.
Після того як усі інгредієнти готові, даємо трохи охолонути.
Перекласти все в блендер і перебити блендером.
Перекласти в красиву тарілку для подачі готовий курячий паштет, накрийте харчовою плівкою або кришкою і відправити в холодильник на 30 хвилин.
Прикрашаємо паштет зеленю, та подаємо до столу з грінками.
Раніше ми розповідали, як приготувати томатний соус для пасти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!