ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Найніжніший ледачий паштет, який розметуть за 1 секунду

Рецепти 14:30 - 20 квітня 2025

Простий і легкий рецепт паштету, який вразить своїм смаком

Найніжніший ледачий паштет, який розметуть за 1 секунду

Найніжніший ледачий паштет/Фото: istockphoto

Рецепт дуже смачного ледачого паштету, для якого знадобиться 10 хвилин вашого часу. Секрет приготування ледачого паштету дуже простий. Усі інгредієнти варто запекти в мультиварці або духовці.

Інгредієнти:

  • Печінка (куряча) - 500 гр
  • Цибуля - 1 шт
  • Морква - 1-2 шт
  • Яблуко (кисло-солодке) - 1 шт
  • Сіль, перець
  • Вершкове масло - 4 кубики
  • Вершки 20% - 150 мл
  • Зелень для прикраси

Промити курячу печінку, видалити прожилки якщо є. Викласти у форму для запікання.

Цибулю для курячого паштету помити, почистити, порізати на 4 частини і покласти у форму.

Яблуко помити, прибрати шкірку і порізати кубиками.

Моркву почистити і нарізати на кубики.

Усі інгредієнти посолити та поперчити.

Вершкове масло порізати на 4 кубики, покласти наверх курячої печінки.

Усе залити вершками.

Відправити нашу заготовку для курячого паштету в духовку або мультиварку на 60-80 хвилин за температури 180 градусів.

Після того як усі інгредієнти готові, даємо трохи охолонути.

Перекласти все в блендер і перебити блендером.

Перекласти в красиву тарілку для подачі готовий курячий паштет, накрийте харчовою плівкою або кришкою і відправити в холодильник на 30 хвилин.

Прикрашаємо паштет зеленю, та подаємо до столу з грінками.

Раніше ми розповідали, як приготувати томатний соус для пасти.

Джерело: zhuravlina_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин