Паста в томатно-вершковому соусі: смачне різноманіття в щоденному меню
Цікавий варіант смачної пасти

Паста в томатно-вершковому соусі / Ілюстративне фото: Bing
Паста в томатно-вершковому соусі за рецептом фудблогерки Іриски Дімітрової – це ідеальна страва, щоб швидко, смачно і недорого урізноманітнити щоденне меню.
Інгредієнти:
- 250 г макаронів
- 1 ст л олії
- 0,5 цибулини
- 1-2 зуб часнику
- 1 ст л томатної пасти
- 200 г вершків 20%
- сіль, перець
- італійські трави
- сир
Приготування:
- Макарони варимо в підсоленій воді.
- На невеликій кількості олії обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору.
- Додаємо ложку томатної пасти, і через пів хвилинки вливаємо 1—2 полоника води, в якій варилися макарони.
- Перемішуємо і додаємо сіль, чорний перець, італійські трави.
- Вливаємо вершки і, постійно помішуючи, готуємо на повільному вогні пару хвилин до загущення.
- Всипаємо натертий сир, перемішуємо, додаємо відварені макарони і готуємо на повільному вогні ще 1-2 хвилини.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом сливового крамбл-пирога із хрусткою скоринкою та ароматом кориці.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні