Готуємо бісквітний торт за рецептом невістки Єлизавети ІІ

Рецепти 16:53 - 04 вересня 2021

Вона є другою дружиною спадкоємця англійського престолу принца Чарльза

Рецепт бісквіту невістки Єлизавети II

Фото: Vecteezy/ Автор- top_ntp777396

Камілла, герцогиня Корнуольська поділилися неймовірно смачним рецептом десерту, названого на честь королеви Вікторії. Ніжний бісквіт є традиційним пирогом Великої Британії. Невістка королеви розкрила секрети, завдяки яким він у вас вийде точно особливим. 

Фото: Clarencehouse

Для бісквіта потрібно:

  • 110 грам просіяного борошна з розпушувачем;
  • 1 чайна ложка пекарського порошку;
  • 110 грам вершкового масла;
  • 110 грам цукрової пудри;
  • 2 великих яйця;
  • 2−3 краплі екстракту ванілі.

Для начинки треба:

  • лимонний курд, джем, горіхова паста з какао або збиті вершки.

Як приготувати смачний пиріг:

  1. Просіяти борошно та пекарський порошок та з’єднати їх у великій мисці.Сито краще тримати високо, щоб борошно набрало кисню.
  2. До борошна додати м’яке вершкове масло та цукрову пудру.
  3. Тісто добре збити до однорідного стану.
  4. Змастити дві форми для бісквіта та розмістити у них порівно тісто.
  5. Помістити бісквіт випікатися у попередньо розігріту до 170 градусів духовку на 30 хвилин.
  6. Коли бісквіт буде готовим, варто залишити коржі на 30 секунд у формах, і тільки тоді перевернути на решітку.
  7. Після вистигання змастити один із коржів вибраною начинкою та накрити іншим коржем.

Смачного вам! 

Раніше ми ділилися рецептом булочок із малиною та мигдальними пелюстками. 

Також рекомендуємо приготувати улюблений напій Меган Маркл. 

Джерело: Instagram ClarenceHouse

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів