ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Готуємо новорічне меню: ніжний маковий торт для святкового столу

Рецепти 12:23 - 24 листопада 2024

Такий десерт стане яскравою окрасою новорічного свята

Готуємо новорічне меню: ніжний маковий торт для святкового столу

Новорічний маковий торт/Фото: Bing

Маковий новорічний торт — це ідеальне поєднання ніжних коржів із маком та легкого вершкового крему. Його простота у приготуванні робить його чудовим вибором для святкового столу, а насичений смак та аромат точно підкорять серця ваших гостей.

Інгредієнти для коржів:

  • 6 яєць.
  • 130 г цукру.
  • 80 г борошна.
  • 150 г вершкового масла (кімнатної температури).
  • 1 ч. л. розпушувача.
  • 200 г маку (попередньо відвареного в молоці протягом години).

Процес приготування:

  1. Відокремте білки від жовтків.
  2. Жовтки змішайте з усіма інгредієнтами до однорідної маси.
  3. Білки збийте до стійких піків і обережно введіть у масу з жовтками.
  4. Розподіліть тісто по формах.
  5. Випікайте в духовці, розігрітій до 180°C, протягом 20–25 хвилин.

Інгредієнти для крему:

  • 300 г вершкового сиру.
  • 100 г цукрової пудри.
  • 200 мл вершків (33%).

Цей рецепт надзвичайно простий у приготуванні, а результат вражає своєю ніжністю та смаком!

Спробуйте приготувати хрустке сирне печиво.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин