Готуємо новорічне меню: ніжний маковий торт для святкового столу
Такий десерт стане яскравою окрасою новорічного свята

Новорічний маковий торт/Фото: Bing
Маковий новорічний торт — це ідеальне поєднання ніжних коржів із маком та легкого вершкового крему. Його простота у приготуванні робить його чудовим вибором для святкового столу, а насичений смак та аромат точно підкорять серця ваших гостей.
Інгредієнти для коржів:
- 6 яєць.
- 130 г цукру.
- 80 г борошна.
- 150 г вершкового масла (кімнатної температури).
- 1 ч. л. розпушувача.
- 200 г маку (попередньо відвареного в молоці протягом години).
Процес приготування:
- Відокремте білки від жовтків.
- Жовтки змішайте з усіма інгредієнтами до однорідної маси.
- Білки збийте до стійких піків і обережно введіть у масу з жовтками.
- Розподіліть тісто по формах.
- Випікайте в духовці, розігрітій до 180°C, протягом 20–25 хвилин.
Інгредієнти для крему:
- 300 г вершкового сиру.
- 100 г цукрової пудри.
- 200 мл вершків (33%).
Цей рецепт надзвичайно простий у приготуванні, а результат вражає своєю ніжністю та смаком!
Спробуйте приготувати хрустке сирне печиво.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні