Пательня з овочами: покроковий рецепт

Рецепти 09:05 - 06 вересня 2021

Порадуйте цією стравою своїх близьких

Пательня з овочами

Фото: Instagram/Автор: goodfood.gram

Гарячу пательню з овочами можна часто зустріти в меню ресторанів і кафе. Але це блюдо з легкістю можна втілити в життя на домашні кухні. Редакція Meta.ua підготувала для вас покроковий рецепт пательні з овочами.

Інгредієнти:

  • Баклажан - 2 шт;
  • Лук - 2 шт
  • Болгарський перець - 1 шт;
  • Помідори (бажано невеликі) - 5 шт;
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень - 20 г.

Приготування:

Крок 1. Нарізати цибулю та перець кільцями. Потім овочі протягом 5 хвилин потрібно обсмажити на сильному вогні до рум'яності.

Крок 2️. Додаємо баклажан нарізаний півкільцями. Перемішуємо і обсмажуємо все разом хвилин 10.

Крок 3️. У сковороду додати нарізані помідори й тушкуємо ще 5-10 хв.

Крок 4. За пару хвилин до закінчення додаємо нарізаний часник і зелень.

Пательня з овочами готова! Смачного!

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом дерунів з м'ясом.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів