Паста з лососем у вершково-сирному соусі: смачно та корисно
Покроковий відеорецепт приготування Паста з лососем у вершково-сирному соусі

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Паста з лососем у вершково-сирному соусі. Це смачно, але великим бонусом є те що це корисно, можна вживати тим хто на правильному харчуванні.
Що треба:
- макарони твердих сортів - 250-300 г;
- лосось слабосолений - 200 г;
- вершки - від 15% - 200 мл;
- шпинат - 50 г;
- масло - 1 ст.л;
- сир - 50 - 60 г;
Приготування:
Відварюємо макарони до стану «аль-денте».
На пательні пасеруємо в маслі шпинат 30 секунд, додаємо лосось і ще смажимо кілька хв. Додаємо вершки, пів чашки води в якій варилися макарони, макарони і посипаємо сиром. Перемішуючи тушкуємо поки соус трішки почне густіти. Знімаємо з вогню. Подаємо ще трохи притрусивши сиром (за бажанням).
Смачного
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні