Рецепт на Новий рік: олів’є з червоною рибою та ікрою
Святковий стіл вийде одночасно і традиційним і оригінальним

Фото згенеровано ШІ
Ми пропонуємо вам рецепт для справжніх гурманів. Це салат олів’є, в який додається червона риба та ікра. Виходить дуже цікаво, оригінально та смачно.
Що треба:
- картопля – 4 шт.
- морква – 2 шт.
- курячі яйця – 2 шт.
- червона копчена риба (сьомга, форель) – 150 г
- мариновані огірки – 2 шт.
- червона лососева ікра – 2 ст. л.
- зелений консервований горошок – 1 банка
- цибуля – 1 шт.
- майонез – 200 г.
Приготування:
Зваріть картоплю, моркву та яйця. Далі наріжте кубиками овочі та яйця та разом із огірками й цибулею складіть в миску. Маленькими шматочками наріжте червону рибу.
Всі інгредієнти складіть в одну посудину та добре перемішайте. Додайте ікру, горошок та майонез. Ще раз перемішайте. Подавати можна без додаткового прикрашання.
Раніше ми писали про те, як приготувати канапе з беконом та чорносливом.
Джерело:
Новий канал
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні