Жульєн: рецепт теплої закуски

Рецепти 08:00 - 10 вересня 2021

Приготування цієї страви не займе багато часу

Жульєн

Фото: Рinterest/Автор: 1000 menu

Жульєн - це тепла закуска, яка готується на основі вершкового соусу. Страва подається в невеликих формах. Жульєн можна назвати найпопулярнішою стравою французької кухні. Редакція Meta.ua підготувала для вас рецепт теплої закуски.

Інгредієнти:

  • Індичка (можна взяти курку) - 300 г;
  • Печериці - 200 г;
  • Сметана 250 г;
  • М'який сир - 50 г;
  • Твердий сир - 50 г;
  • Лук - 1/2;
  • Кріп, сіль.

Приготування:

Крок 1. Наріжте цибулю півкільцями, потім обсмажте її.

Крок 2. Наріжте індичку невеликими шматочками. Після додайте м'ясо до цибулі та обсмажте 5-7 хвилин.

Крок 3. Очистіть гриби та поріжте на кубиками. Додайте їх до індички та цибулі, обсмажувати ще 5 хвилин. Посоліть.

Крок 4. Додати сметану, натертий твердий сир, кріп. Потушкувати хвилину.

Крок 5. Викладіть суміш в спеціальну невелику ємність, зверху присипте натертим м'яким сиром.

Крок 6. Випікати близько 15-20хв при 180 ° до рум'яності сиру.

Жульєн готовий! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом грушевого пирога з сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів