ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Пісний борщ, зварений з рибною консервою

Рецепти 15:38 - 09 грудня 2024

Цікавий та незвичайний рецепт

Пісний борщ, зварений з рибною консервою

Фото: ТГ-канал Кулінарні рецепти

Цей борщ дещо незвичний, але дуже смачний. Ваші рідні оцінять страву та прохатимуть ще.

Що треба:

  • Вода - 2.5 л.
  • Цибуля жовта ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Буряк - 1 шт.
  • Картопля - 3 шт.
  • Капуста білоголова - 150 г.
  • Консерви рибні - 240 г.
  • Сік томатний - 500 г.
  • Сіль - 5 г.
  • Перець духмяний, горошок - 3 шт.
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Зубки часнику - 1 шт.
  • Зелень - за смаком
  • Олія соняшникова рафінована - 30 мл.

Приготування:

Почистьте цибулю, моркву, буряк, картоплю, часник і помийте. Цибулю наріжте невеликими кубиками, моркву і буряк натріть окремо на середню терку. Картоплю наріжте кубиками, часник подрібніть, капусту нашинкуйте.

Закип’ятіть у каструлі воду, покладіть в неї картоплю, посоліть і варіть на помірному вогні 10 хвилин. Нагрійте сковороду з олією, додайте цибулю і смажте, помішуючи, до прозорості. Додайте моркву, перемішайте і готуйте 3-4 хвилини. Потім додайте в сковороду буряк, томатний сік і тушкуйте 5 хвилин. Додайте решту інгредієнтів

В каструлю викладіть капусту, томатну засмажку і варіть ще 10-15 хвилин. Далі покладіть в борщ рибну консерву, лавровий лист, перемішайте і варіть ще 5 хвилин.

Додайте давлений часник, сіль і перець та перемішайте. Зніміть борщ із вогню й дайте настоятися 10-15 хвилин під кришкою.

Раніше ми писали про те, як приготувати курочку, запечену з апельсинами.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин