Пісний борщ, зварений з рибною консервою
Цікавий та незвичайний рецепт

Фото: ТГ-канал Кулінарні рецепти
Цей борщ дещо незвичний, але дуже смачний. Ваші рідні оцінять страву та прохатимуть ще.
Що треба:
- Вода - 2.5 л.
- Цибуля жовта ріпчаста - 1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Буряк - 1 шт.
- Картопля - 3 шт.
- Капуста білоголова - 150 г.
- Консерви рибні - 240 г.
- Сік томатний - 500 г.
- Сіль - 5 г.
- Перець духмяний, горошок - 3 шт.
- Лавровий лист - 1 шт.
- Зубки часнику - 1 шт.
- Зелень - за смаком
- Олія соняшникова рафінована - 30 мл.
Приготування:
Почистьте цибулю, моркву, буряк, картоплю, часник і помийте. Цибулю наріжте невеликими кубиками, моркву і буряк натріть окремо на середню терку. Картоплю наріжте кубиками, часник подрібніть, капусту нашинкуйте.
Закип’ятіть у каструлі воду, покладіть в неї картоплю, посоліть і варіть на помірному вогні 10 хвилин. Нагрійте сковороду з олією, додайте цибулю і смажте, помішуючи, до прозорості. Додайте моркву, перемішайте і готуйте 3-4 хвилини. Потім додайте в сковороду буряк, томатний сік і тушкуйте 5 хвилин. Додайте решту інгредієнтів
В каструлю викладіть капусту, томатну засмажку і варіть ще 10-15 хвилин. Далі покладіть в борщ рибну консерву, лавровий лист, перемішайте і варіть ще 5 хвилин.
Додайте давлений часник, сіль і перець та перемішайте. Зніміть борщ із вогню й дайте настоятися 10-15 хвилин під кришкою.
Раніше ми писали про те, як приготувати курочку, запечену з апельсинами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!