Такого ви ще не куштували: рецепт гарбузового супу з креветками та кокосовим молоком
Справжня смакота

Рецепт гарбузового супу з креветками та кокосовим молоком / Фото: Pixabay
Це одна з найкращих варіацій гарбузового супу.
Вам знадобиться:
- 800 г гарбуза (очищеного від насіння та шкірки)
- 1 середня морква
- 1 середня цибуля
- 600 мл води
- 400 мл кокосового молока
- 2 зубчики часнику
- сіль на смак
- вершкове масло для обсмажування
Для подачі:
- креветки
- паприка
- перець
- смажене гарбузове насіння
Приготування:
- Ріжемо цибулю та моркву кубиками, обсмажуємо в каструлі з вершковим маслом до м'якості протягом 5-7 хвилин.
- Видаляємо насіння та очищаємо гарбуз від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками. Часник нарізаємо слайсами.
- Додаємо часник і гарбуз до обсмажених овочів. Заливаємо водою та варимо до готовності гарбуза (20-30 хвилин, залежно від розміру кубиків).
- Коли гарбуз готовий, додаємо кокосове молоко та збиваємо суп блендером до однорідної консистенції. Додаємо сіль на смак, доводимо до кипіння і варимо ще кілька хвилин.
- На сухій сковорідці обсмажуємо креветки з паприкою та меленим перцем протягом 3-5 хвилин.
- Розливаємо суп по тарілках, додаємо обсмажені креветки та присипаємо гарбузовим насінням.
Нещодавно ми ділилися рецептом пісного борщу з рибною консервою.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні