ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Кабачки тушковані в вершках: варто приготувати кожному

Рецепти 14:26 - 26 березня 2025

Покроковий рецепт приготування Кабачки тушковані в вершках

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Кабачки тушковані в вершках

Що треба:

  • кабачки - 2-3 шт;
  • зелена цибуля-пучок;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт;
  • морква - 1 шт;
  • часник - 2-3 зубч;
  • вершки - 150-200 мл;
  • вода - 100 мл;
  • кріп - пучок;
  • олія - для смаження;
  • сіль, перець, приправи - за смаком

Приготування:

Нарізаємо кабачок кільцями і смажимо на олії з обох боків. Виймаємо на тарілку. Обсмажуємо цибулю та моркву, додаємо нарізані помідори, повертаємо кабачки. Додаємо води, заливаємо вершками, перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин. В кінці додаємо сіль, перець, приправи, часник, зелень, перемішуємо, ще тушкуємохвилину і знімаємо з вогню. Смачного.

Хачапурі по-мегрельськи: Це неймовірно смачно і легко готується.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин