Кабачки тушковані в вершках: варто приготувати кожному
Покроковий рецепт приготування Кабачки тушковані в вершках

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Кабачки тушковані в вершках
Що треба:
- кабачки - 2-3 шт;
- зелена цибуля-пучок;
- цибуля ріпчаста - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- часник - 2-3 зубч;
- вершки - 150-200 мл;
- вода - 100 мл;
- кріп - пучок;
- олія - для смаження;
- сіль, перець, приправи - за смаком
Приготування:
Нарізаємо кабачок кільцями і смажимо на олії з обох боків. Виймаємо на тарілку. Обсмажуємо цибулю та моркву, додаємо нарізані помідори, повертаємо кабачки. Додаємо води, заливаємо вершками, перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин. В кінці додаємо сіль, перець, приправи, часник, зелень, перемішуємо, ще тушкуємохвилину і знімаємо з вогню. Смачного.
Хачапурі по-мегрельськи: Це неймовірно смачно і легко готується.
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні