Суп сирно-грибний, щоб урізноманітнити меню перших страв
Покроковий відеорецепт приготування Суп сирно-грибний

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Суп сирно-грибний, дуже раджу урізноманітнити меню перших страв цим супчиком, дуже вершково і смачно.
Що треба на 3 л:
- мʼясо (у мене філе стегна курки) - 350 г;
- шампіньйони - 400 г;
- цибуля - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- картопля - 2-3 шт;
- сир плавлений - 3 шт;
- масло, олія - для засмажки;
- сіль, перець, лавровий лист - за смаком;
Приготування:
Мʼясо обсмажити в каструлі з товстим дном, додати води і варити бульйон. Тим часом посмажити цибулю з морквою на олії і трошки масла. Гриби посмажити теж окремо до випарення рідини.
В бульйон кидаємо картоплю, солимо і варимо до майже готовності. Ріжемо на кусочки плавлені сирки, додаємо в суп. Також додаємо гриби, засмажку (цибуля і морква) і проварюємо до розплавлення сирків. В кінці додаємо перець, лавровий листок, зелень, накриваємо кришкою, даємо настоятися і смакуємо.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!