ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Суп сирно-грибний, щоб урізноманітнити меню перших страв

Рецепти 18:38 - 12 грудня 2024

Покроковий відеорецепт приготування Суп сирно-грибний

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Суп сирно-грибний, дуже раджу урізноманітнити меню перших страв цим супчиком, дуже вершково і смачно.

Що треба на 3 л:

  • мʼясо (у мене філе стегна курки) - 350 г;
  • шампіньйони - 400 г;
  • цибуля - 1 шт;
  • морква - 1 шт;
  • картопля - 2-3 шт;
  • сир плавлений - 3 шт;
  • масло, олія - для засмажки;
  • сіль, перець, лавровий лист - за смаком;

Приготування:

Мʼясо обсмажити в каструлі з товстим дном, додати води і варити бульйон. Тим часом посмажити цибулю з морквою на олії і трошки масла. Гриби посмажити теж окремо до випарення рідини.

В бульйон кидаємо картоплю, солимо і варимо до майже готовності. Ріжемо на кусочки плавлені сирки, додаємо в суп. Також додаємо гриби, засмажку (цибуля і морква) і проварюємо до розплавлення сирків. В кінці додаємо перець, лавровий листок, зелень, накриваємо кришкою, даємо настоятися і смакуємо.

Пироги зі штрейзелем: а важливе саме тісто.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин